8

какво се чудим

преди 1 година

да им режат топките като научат другите няма да смеят да идват

7

Янко С.

преди 1 година

Ние така работим!

6

Анонимен

преди 1 година

Tapaмбyкитe са полазили като xлeбapки из цяла България! Пуснете ток по оградата! И охранявайте тая граница, която тези навлеци я нямат за нищо!

5

SS

преди 1 година

Да питам ? Това нашето граница ли е магистрала ли е ? А сега хванатите афганистанци при украинците по хотелите на Слънчев бряг ! Те не са ли хора ?

4

хъ

преди 1 година

да ги пускаме и да им помагаме да ходят в австрия и холандия

3

Анонимен

преди 1 година

А бре,тия чуждоезичници,започнаха да се " разхождат" из Бегето когато и където си пожелаят а? Понеже съм служил в гранични войски,да си взема пак калашника с който съм служил.И то ако " демократите" не са го продали в Африка или другаде.Та да им покажа как се Пазеше границата тогава!-:) Кьораво Сирийче или Афганистан че няма да припари до нашата граница!-:)) Гаранция! Станахме за смях вече бре!-:( И по къщите ли,трябва да полазят,та да вземем че имаме сериозен проблем?-:(((

2

Българин

преди 1 година

Който българин залови или спре мигранти по пътя им към западна Европа, трябва да бъде глобяван и публично порицаван. Нито мигрантите искат да са тук, нито ние ги искаме. Заради това, че трябва да служим на западните господари, обричаме държавата си на дебългаризация и в последствие - на изчезване.

1

Анонимен

преди 1 година

Рокажете малко как Кюрдите празнуват Коледа в Париж, днес се събраха на митинг и обърнаха всички автомобили с капака надолу :D