75

Анонимен

преди 1 година

Украински обстрел на Донецк .

74

Алекс

преди 1 година

До *** вън Страхотен коментар.

73

9689

преди 1 година

Още една провокаця на урките.

72

Херсон

преди 1 година

е само сгради - няма живот, няма отопление, няма ток, няма газ! това дето е там са укропитеци ! НЕ МОЖЕ дани заблуди зеленото пигмейче!

71

Бай Хъ

преди 1 година

И още две училища превърнати с казарми за наемници. Тумбур лумбур... тъй тъй..

70

Тъй Тъй тъй...

преди 1 година

Тъй. тъй... бой до кат мърдат..

69

българин

преди 1 година

руските терористи ще си плащат за всичко.. Слава на Украйна. България е с Вас!

68

Анонимен

преди 1 година

За 8 години в Херсон НУЛА жертви. Владимир Салдо вместо затвор за държавна измяна бе свободно допуснат до изборите за кмет и 2020 взе ВТОРО място.Днес на 24.12.22 има за един ден 8 убити, и 58 ранени. Това е руското "освобождение". Не трябва да се проявява никаква толерантност спрямо индивиди които подкрепят руския фашизъм.

67

Анонимен

преди 1 година

до колкото знам центъра на Херсон е в руската част - излиза, че руснаците сами се обстрелват - стига с тия "новини"

66

Анонимен

преди 1 година

До АнонимеНТова го слушаме вече почти година, и от почти година винаги е,, вече'',, до няколко седмици''.... Тоно както с ракетите които Русия свърши още лятото според полираните ви мозъци. От тогава насам Русия замеря хохлите с камъни, да знаеш.

65

Факт

преди 1 година

Украйнска дезинфекция

64

Анонимен

преди 1 година

Те руснаците изтеглиха от там тия,които не искаха да бъдат обстрелвани.Сега украинците пак ли се крият зад цивилни.Гаубици се разполагат около болници и детски градини и после се реве,че се обстрелват цивилни.Защо не ги изтеглят украинците тия цивилни.Той и Донецк е под постоянен обстрел от урконацитата.

63

АнонимеН

преди 1 година

ПЕСЕНТА НА *** Е ИЗПЯТА ВЕЧЕ!!! ФАЛИТА НА БАНКОВАТА СИСТЕМА В КОМУНДЕЛОПУТИНАРИЯТА Е НЕИЗБЕЖНО СЪБИТИЕ ,А С НЕГО ЩЕ НАСТЪПИ И СМЪРТТА НА ЧЕРВЕНИЯ РЕЖИМ ТАМ!

62

Анонимен

преди 1 година

Ама как така? Путин жив ли е още? Щеше да умира от " рак"? Запада така " прогнозираше"! Че и " бомбите и ракетите" им бяха на " привършване" на руснаците? Па и " бунтове" даже " прогнозираха" в Русия срещу Путин?-:)) Пропагандата на Запада си бяха и остават Чиста Западна лъжа! Искаше му се на Запада да е така? Но истината се оказва много различна а? Че и " вноските си" Нямаше да може да си плаща Русия?Леле леле... Мачкай Вова! Заслужават си го!

61

АРИСТИД ДИМОКЕНТИС

преди 1 година

Русия са слабаци и террористи..ТАКА НЕ СЕ ВОДИ ВОЙНА..ИЛИ НЯМАТ ТАНКОВЕ ЗА МОТОРИЗИРАН ПОХОД, ИЛИ СА НАПЪЛНО ПРИВЪРШИЛИ ПЕХОТНИТЕ ВОЙСКИ, ЗА ДА СИ ПОЗВОЛЯТ ДЕСАНТЕН ПРЕХОД КЪМ УКРАЙНСКО ВЛАДЕНИТЕ СЕКТОРИ И ЗЕМИ...И САМО СИПЯТ И СТРЕЛЯТ С НИСКОКАЧЕСТВЕНИ РАКЕТИ (ИЛИ БОМБИ), ТИП ОТ ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОЙНА = ТОЕСТ СВАТБАРСКИ ИЗСТРЕЛИ , И КВОТО СТАНЕ И КЪДЕТО УЦЕЛИ .

60

АнонимеН

преди 1 година

ПУТИНАРО КОМУНДЕЛИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ НИЩО НЕ БРАНИ В УКРАЙНА, А Е ТАМ САМО ЗА ДА ГРАБИ И ТОВА Е ЯСНО НА ВСЕКИ МИСЛЕЩ ЧОВЕК!

59

Анонимен

преди 1 година

Руски обстрел с американски боеприпаси странно в Телеграм канала е пълно със снимки на останки от боеприпасите с английски надписи. Никой вече не се хваща на Укронацистките провокации.

58

бай Пешо

преди 1 година

да де, ама sorry: такава е класиката в жанра - обстрелва се града 2-3 месеца докато го напуснат цивилните, и след това идват Солнцепеците и белият фосфор. След като оцелелите укронацисти се предадат, се влиза в града. Ако се опитат да избягат - се изтребват по пътя (пак със същото). Та точно това става в момента в т.нар. Бахмут

57

Забравих те ли

преди 1 година

А колко Коледи обстрелвахте и убивахте православни християни във Домбас и Донецк господин Зеленски?? А когато палехте живи българи във Одеса пак ли забравихте? Господ не забравя господин зеленски и ще настъпи и Вашият ден за разплата на всички неонацисти синове на степан бандера син на дявола!!!

56

до 63

преди 1 година

Никой немой да се пререди Американците щом става въпрос за кинти. Само 4% от населението притежава над 50% от благата на тоя свят. Неми говори глупости. Ей затова са тея войни. Има държави като Русия ,Китай и други които искат преразпределение на благата. А ние вместо да им помагаме , помагаме на САЩ да правят още повече кинти слогувайки им !