27

Анонимен

преди 1 година

Краваристанеца е най-бруталния консуматор на планетата, но някак си другите са му виновни. Китай ли е крив, че добре охранения американски тюлен яде като за 15 души и консумира стоки като за 20? После производителя виновен, че произвежда. Озаптете западната консуматорска класа, която освен планини от екскременти и войни друго не прави. Ама не, всички са "виновни" че ония зад Атлантика си грухтят на воля.

26

Ами тогава

преди 1 година

да закрият КокА Кола,МакДоналдс,краварското военно производство и автомобилостроене и ще спасим животните :) ФАЩ са на първо място по замърсяване на околната среда и основен виновник за т нар глобално затопляне!

25

Проф. Бинбирев

преди 1 година

Пингвините може да изчезнат, но аз не ! Дай боже да ги изучавам поне хиляда години след смърта на последния или поне докато има амсалаци да финансират експедициите ми, чиито резутат е успешното наторяване на почвата на Газа на географията!

24

Чичо

преди 1 година

По-добре ромите да изчезнат.

23

Анонимен

преди 1 година

Да са живи и здрави пингвините! А вие спрете да замърсявате реките,океаните, водата и природата, трябва да има строги закони срещу замърсителите, особено опасна е пластмасата и изхвърлянето на ненатурална смет безразборно, натуралните материали се разлагат бързо и не вредят.

22

Анонимен

преди 1 година

Oплачете се на САЩ - най-големия замърсител на планетата.

21

Анонимен

преди 1 година

Поредната лъжа. Преди няколко месеца учени откриха нова популация, около 1 млн пингвина.

20

Анонимен

преди 1 година

Зелената шашма няма да мине! Плановете на марионетките станаха известни, за тяхно съжаление.

19

тони

преди 1 година

Тя държавата ни изчезва - боли ме контакта за пингините, пингвин

18

Анонимен

преди 1 година

Това е новата мандра - голобалного затопляне. Чакайте интересни "мерки" по този повод - мляко от ***, без да се предвиждвате насам - натам и т.н. Овце!

17

Анонимен

преди 1 година

Хората ще ги изпреварим.

16

Анонимен

преди 1 година

До Според - слушкай какво ти казват от телевизора, там няма да те излъжат. И ще ти обяснят, че само най-интелигентните и най-успелите хора вярват на телевизора, а бедните и необразованите се съмняват и отричат казаното.

15

Адмирации

преди 1 година

На буркани и в мазето! Много са вкусни, месцето става и за пържене, понеже е мазничко!

14

Според

преди 1 година

Мен ще е по-добре да изчезнат коментаторите в този, вместо пингвините. От пингвините има по-голяма полза.

13

Грета

преди 1 година

Анатема!

12

на 84 год

преди 1 година

До Анонимен 13 Няма да забравя,как плашеха с нефта,че ще свърши!И озоновите дупки също бяха голямо плашило!

11

Аржентина страда

преди 1 година

То ако питаш хамериканците, това е щото немат афро-американци в националния по футбол!!

10

Анонимен

преди 1 година

Милиони години климатът на Земята си седи един и същи! И никога не са изчезвали видове! Но ето че взехме да ядем много пържоли, и заради това променихме климата и пингвините ще изчезнат може би! Или ще ни отръскат като брашнен чувал и ще ни оберат от всичко, което притежаваме, по-вероятно! Понеже обаче защото УЖКИМ опазваме климата! Да сте чули нещо за милиардите пластмасови бутилки, които компанията Кока-Кола генерира всеки ден? Спокойно, те не са проблем проблем е че кравите пръцкат!

9

Анонимен

преди 1 година

Вероятно до края на века ще бъдат СЪЧИНЕНИ още милион лъжи и измислици покрай "глобалното затопляне", което даже е съмнително че е "затопляне", затова полека го ребрандират на "климатични промени". А който като мен е живял и през миналия век, знае че тогава пък до края на века трябваше да сме в нов ледников период, пък после тряваше да се отвори озонова дупка и да ни избие, а петрола трябваше да е свършил от 20 години. НЕ СЛУШАЙТЕ ТЕЗИ ЛЪЖЛИВИ ПAЛЯЧОВЦИ, КОИТО СИ ИЗМИСЛЯТ КАКВОТО ИМ ЗАРЪЧАТ!!

8

Проф Пимпирев

преди 1 година

Вече си опаковат багажа дори.