107

Ле, ле...

преди 1 година

АБЕ ЩОМ ИЗКАРВАТ И Т-55 ОТ МУЗЕИТЕ И ХАНГАРИТЕ ....ЯСНА НИ Е КАРТИНКАТА....!

106

РАЗПАДА Е ФАКТ:

преди 1 година

ТАТАРСТАН , БАШКИРИЯ И ЧЕЧНЯ , ВЕЧЕ ИСКАТ ОТКРИТО ДА НАПУСКАТ РФ!КАЗАХСТАН --НАПРАВО СЕ ОРИЕНТИРА КЪМ КИТАЙ И ДАЖЕ ПРАВИ СЪВМЕСТНИ ВОЕННИ УЧЕНИЯ! НЕЩАТА ОТИВАТ НА ДИРЕКТЕН РАЗПАД ЗА РУСИЯ !

105

Анонимен

преди 1 година

САЩ даде малко старо оръжие, а другите натовски държави си дадох старото руско оръжие, но най-големия донор на оръжия за Украйна, се оказа Русия, чрез пленено руско оръжие в началото на операцията. Това са факти, а руснаците най-ги е страх от американското, защото знаят колко са назад.

104

Анонимен

преди 1 година

Всичко ще приключи с поредния фалит на Русия.

103

Анонимен

преди 1 година

Путинчо, докато руската военна индустрия подобри работния процес, Русия ще изгуби войната официално. 22 години имаше да подобряваш работния процес на руския ВПК, похарчени трилион долари ефект нулев, е как сега да се подобри нещо което е пропаганден балон за трилион долара? Трябва да си непоправим русофил с 2 грама мозък за да се хванеш на думите на Путин.

102

Анонимен

преди 1 година

Не виждам розово бъдеще за Русия между НАТО и Китай, скоро ще се наложи да се надупят пред едните

101

Анонимен

преди 1 година

Войната в Украйна е заради нарастващото Величие на Китай

100

Анонимен

преди 1 година

След военния преврат, Русия ще влезе в НАТО. Руснаците могат всичко да претърпят, но Китай като по Велики от тях не могат да преглътнат НИКОГА

99

Анонимен

преди 1 година

Ако в Русия не стане военен преврат тя ще се разпадне

98

Анонимен

преди 1 година

НАТО е най мощния военен съюз в света и това скоро ще бъде доказано. 100 години Русия няма и да си помисли за война

97

Анонимен

преди 1 година

Путин няма алтернатива! Руснака е демотивиран поради липсата на частна собственност. Русия се бие за олигарсите, а мужика е комунист по рождение. Военните в Русия не са в елита. Предвиждам или военен преврат или разпад до лятото на 2023г.

96

Анонимен

преди 1 година

"Великата" Русия с най-алкохолизираното и наркоманизирано население. Нямат външни тоалетни повечето въшливи крепостници, тръгнали съд запада да се мерят

95

Анонимен

преди 1 година

с мероприятията за подобряване работата на руската военна индустрия, ще се увеличи актуалността на един израз от съветско време. Когато се придобиваше нещо "сделано в ссср" и то не работеше казваха: "Това нещо е направено в петък!" Сега петък ще бъде заменен със събота. А за 12 часа работен ден сигурно ще се появят други нови каламбури.

94

Иванов

преди 1 година

Рашките си мислят , че са много яки , а западняците всичките са негодници и меки китки. Тая мантра се набива в главите на руския народ от 1917 насам. Единственото нещо, което крепи раша е ядреното оръжие. При конвенционалните са пълна трагедия. В армията цари пълен хаос и нисък морал. По заводите цари дезорганизация и пияни работници. Най-великата сила на света , 300 000 човека не можа да събере като хората. Мобилизацията беше пародия, дори по руските медии го даваха. Говоря руски.

93

Ща бият бе

преди 1 година

Що не даваш водка на мобилизираните?

92

Дидо

преди 1 година

Като гледам изказванията по долу,означава,че в България има две категории хора: Такива които си мислят,че русия ни мисли доброто,и други които мислят нормално.

91

Анонимен

преди 1 година

Малко стари танкове и системи ,не е цялото НАТО. АКО нато влезе във въздуха някоя вечер за "специална операция" тогава, ще видят какво е война с цялото НАТО :))) Просто са слаби. Каквито са били и ВСВ.

90

Анонимен

преди 1 година

нато няма работа в Украйна

89

Анонимен

преди 1 година

Цяла Европа и САЩ заливат украинците с оръжия, спътниково разузнаване, инструктори , а Русия изцяло сама се въоръжава. Някакви значими успехи на запад не се наблюзават. Голям резил за колективния запад. Голям и огромен!

88

До 150

преди 1 година

За да каже, че воюва срещу цялото НАТО!