15

ББ

преди 1 година

гоУем смех...ама андрешко ни е дедо бочко,демек ще носят чувалите с бюлетинете дпс-гроб...и бсп ще спИчели,едно сте...агенти на путин сте,налагате *** с агресията и налагането на страхове...ама Аз съм Българче...предците ми с ятагани 500 г. не можахте ги наведете...вие с *** на пеевски ни плашите...объркали сте географските,моля САЩ да помогнат на клетият ми Народ!Ако сте...помогнете децата ни да живеят в Справедлив и Свободен Свят!!...ще платим цената!!!Свободата е безценна!!!

14

Тома

преди 1 година

Хартиените бюлетини гарантират че избора няма да са решава от някой хакер. И от това доколко е срамежлив да покаже истинските си предпочитания.

13

анонимен

преди 1 година

След като и излязоха доказателства за манипулиране на машинния вот , какво искат тия от ПП. Да не си мислят , че в тази държава всички са ид+и"0:ти и им се връзват на манипулациите.

12

Анонимен

преди 1 година

Нееер, промяната в ИК е гаранция срещу други чужди противобългарски проекти като ИТН и ПП!

11

Напротив!

преди 1 година

Промяната в Изборния кодекс гарантира честността на изборите! Този път няма да може да разчитате на платените от вас софтуерни специалисти, а ще трябва да се напънете и дапроведете реална кампания, което за вас е от особена трудност, защото знаете само да раздавате диктати, но не и да слушате хората! Очакването ви е да сте на ръба на 4%, което е и действителният ви резултат, без намесата на машините!

10

Копипасте

преди 1 година

Как говориш, след като нямаш мозък? попита Дороти. Не знам каза Плашилото но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят.Вълшебникът от Оз - Лиман Франк БаумВсе едно е гледал днешните наши политици тоя Баум!

9

Иво

преди 1 година

Най-сигурното доказателство, че изборите през октомври бяха решени от машините, е реакцията на Нинова. Тя разбра, че ПП са й дръпнали 20% от гласовете. Затова подкрепи връщането на хартиената бюлетина. И избирането на Радев за втори мандат е благодарение на мадуровките. Но нали българите се мислим по-умни от Европа, всъщност, точно защото с машините се манипулират избори ги въведоха.

8

Анонимен

преди 1 година

До АнонименКакво им е на машините?? Искате машини с по-бързи процесори ли?

7

Анонимен

преди 1 година

Простото Киро манипулира вота на измамните мадуровски машини с кодовете които е имал? Дори ги е предлагал и на БСП ако не гласуват хартиената бюлетина.

6

и те така

преди 1 година

бе тоя искренчо от къде знае дали БНБ има въпросната хартия или я няма , да не би в гуглето да го пише ? тия стават все по безпомощни и говорят все повече лъжи осъзнавайки това . просто се опитват да манипулират народа надявайки се на подкрепа , а най много се надяват да се случи същото което се случи след вдигането на юмрук от президента . просто ше подстрекават към преврат след изборите защото знаят че ше ги изгубят.

5

анонимен

преди 1 година

Искрен Митев искренно да обясни разликата между манипулирането на машинният вот и такъв на хартията. Все е манипулация, просто машинната е по-модерна.

4

Анонимен

преди 1 година

Глупости!

3

Анонимен

преди 1 година

Машините ги прстете на мадуро . тик е европа никой не иска да глсува на машини

2

Анонимен

преди 1 година

ПП,ДБ манипулираха машинния вот, както никога вотът в България не е манипулиран, откакто има избори в България.

1

Подръщващия

преди 1 година

Подръпвъщия вратовръзки и сие толкова вият за този кодекс, че вече ме съмняват силно. И без това не доумявам как спечелиха избори. Сбирщайн от наивници, анонимници, измамници и фалирали предприемачи. Май е било с игра с машините и кодове наистина.