14

Анонимен

преди 1 година

Днес в ASDAта на Clapham раздават безплатно моркови, брокли и парснипс! Ей така безплатно! Изобщо не са зле, зле сме ние в България!!!!!! Аз съм на коледно гости и направо ми е трудно да го проумея!

13

Анонимен

преди 1 година

Посейдон или Сармат ще е достатъчен за тези високомерни , коварни, хитри и долни Англосаксонци за да отидат дъното на океана завинаги...Англия не се трогва от български хронични ханиуювееее и говниуювеее!:)))))))

12

Анонимен

преди 1 година

Нещата при надмените хитри колонизатори и подли пирати изглежда не вървят добре..Нима има по-подли от повечето българи в България?! Я се вижте, гледате само как да се прехендрите и измамите взаимно!

11

Анонимен

преди 1 година

Вземи прочети какво се случва по света и спри да дрънкаш само глупости..Той е точно в центъра на света - Англия! А ти къдя си???

10

моди

преди 1 година

Нещата при надмените хитри колонизатори и подли пирати изглежда не вървят добре.Но за своите граждани нямат пари за войната в Украйна намират. Един Посейдон или Сармат ще е достатъчен за тези високомерни , коварни, хитри и долни Англосаксонци за да отидат дъното на океана завинаги.

9

Анонимен

преди 1 година

Те ще са добре, това са англосаксите! Щом енгелизите избягаха от ЕС, значи работите в ЕС не са надобре! Който иска да оцелее, да гледа стара хитра Англия какво прави и да прави същото! Сега при тях цените са доста по ниски от Европа и всичко имат и пак пищят! Да му мислят ЕС!

8

Наблюдател

преди 1 година

Много интерестно. По последните новини е нямоло никакви спънки, точно обратното, всичко е минало дори по добре след намесата на армията. А на тези дежурни папагали с техните дежурни клишета ще кажа,Великобритания е номер 5 в света по икономика и тези които очакват скорошното и разпадане да се потършуват и намерят къде са те.

7

Абе 7

преди 1 година

Вземи прочети какво се случва по света и спри да дрънкаш само глупости

6

Анонимен

преди 1 година

Брей, агентите на Путин били навсякъде. Ето и малобритания блокираха. *** премиер има да реве утре, да реве за руската пропаганда. Ама така е, какво да направиш...

5

Анонимен

преди 1 година

най слабо представящата се икономика от всички големи икономики след Брекзита? И се молят Европа да ги вземе под формата на Швейцария обратно в момента щот са много добре?..Ще ви се ама си оставате с БКП пръст изотзаде, както обикновенно.

4

Затова ли е

преди 1 година

най слабо представящата се икономика от всички големи икономики след Брекзита? И се молят Европа да ги вземе под формата на Швейцария обратно в момента щот са много добре?

3

Анонимен

преди 1 година

Доста справедливо. Живи и здрави, важното е помощи за арабеските да има..Помощи има за всички особено уредилите се дупничани! А Дано и в България някога да има подобна социална политика!

2

Анонимен

преди 1 година

Много си е добре след Брексита, намаляха значително Булсат-Команчеросите от България и заплатите скочиха. Скоро ще излязат и от ЕС човешките права и ще почнат да депортират нелегално влезлите мигранти, преди дни Хай Корта отхвърли обжалване за депортация в Уганда! Има тук таме неща за доизкусуряване но нека не забравяме че това е Англия и зад сцената Риши е управляван от хора с много опит в политиката. Бизнесът си върви, народа се продра да пазарува за Коледа!

1

Българин в UK

преди 1 година

Британците си блъскат всички главите с тоя Брелзит дето си го намърдаха. Сега тез дето гкасуваха да останат в ЕС плюят другите. А брекзитарите се чудят как да завъртят и да засучат за да не поемат отговорността за цялата неразбория.... полети , пощи, икономика - всичко