158

Психопат

преди 1 година

До психиатър. Коуега. Имате нужда от консультация и помощ

157

Таранколу. Com

преди 1 година

То и сега произвеждаме и домати и краставици и вс картофи и те смоленски, а и по някое прасе и кокошка гледаме но някак си скъпо произвеждаме. Вносни зеленчуци и месо се продават по евтино от родното производство а не отстъпват много:)) по качество на родните а все пак пътуват доста км до нас и също по веригата печелят нали. Оти тъй става? М?

156

Кос

преди 1 година

До Анонимен ***-реното ,каква кола беше бе Йовчо. Сега какви коли произвеждаш, преди поне електрокарчета правихме..

155

Психиатър

преди 1 година

До Руски тапизми ГАЗ И ТОК СИ ИМАМЕ! И кашкавал по 30 лв имаме, нали. Егати про-стия народ

154

Анонимен

преди 1 година

Много е СЪПА БРАДСКАТА ОБИЧ!МНОГО НИ ОБИЧАТ!ЗА ТОВА В СИВ БЕШЕ ЗАБРАНЕНО НА БЪЛГАРИЯ ДА ПРОИЗВЕЖДА ЛЕКИ АВТОМОБИЛИ И САМОЛЕТИ!ГДР,ПОЛША, РУМЪНИЯ МОЖЕ НИЕ НЕ МОЖЕ!

153

Анонимен

преди 1 година

ДВЕ ГОДИНИ НЯМА КОЙ ДА ПРАВИ МАГИСТРАЛИ, НИТО СКЪПИ НИТО ЕВТИНИ,НИТО НЕКАЧЕСТВЕНИ НИТО КАЧЕСТВЕНИ! ДАЖЕ ОТДЕЛЕНИТЕ ПАРИ ЗА НЕКАЧЕСТВЕНИТЕ БОЙКОВИ МАГИСТРАЛИ ИЗЧЕЗНАХА!НЯМА ГИ!6 МИЛИАРДА СЕ ИЗПАРИХА И ЖУРНАЛИСТИТЕ МЪЛЧАТ КАТО .....В НОВИ ***

152

Руски тапизми

преди 1 година

ГАЗ И ТОК СИ ИМАМЕ!...РУСИЯДГД!!!!!!!!

151

Анонимен

преди 1 година

Лятото идва. Газа си го НАВРЕТЕ там дето слънце не огрява и после запалете по цигара.Продавайте на Китай. Нъл въ устройва. :))

150

Кос

преди 1 година

До Ефрейтор от запаса Ако щеш и Мара тротонетката карай..не ти ли идва на акъла ,че инфлацията ще стане от 100% на 200%, май не, нормално за фобак комплекс.

149

Пиян

преди 1 година

Кът се почеша , се замислям. Като им сложим таван ще паднат ли? Или ще се вдигнат. Щото 82 лв струват 44 лв. с печалбата и разходите. Що тогава не пада бензина ? Щото много акциз много данък. Сякаш ракия . Пълним.

148

Анонимен

преди 1 година

Това с тавана не мога да го проумея. Да определяш цените на доставчика? Шом може, аз искам да не плащам данъци. Нали клиента определя цените? Е, аз не искам да плащам. Как ми се струва? Нахалството на запада също си има цена и скоро всички ние ще я плащаме. Надути и надменни пуяци. Русия ще ви предаде урок като по учебник.

147

Анонимен

преди 1 година

Слушайте какво казва руският вицепремиер Александр Новак. Него внимателно го слушат по цял свят и след неговите думи са готови да променят нагоре/надолу котировките на петрола/газа.

146

ЩЕ СЕ НАУЧИМ !

преди 1 година

Да спират напълно . Не сме им роби ! ! ! Има от къде да получаваме петрол .Този таван за това се слага на руснаците за да не си продават петрола и газта !

145

Санкцион Ембаргов

преди 1 година

Значи няма повече руски нефт за Бургас Пътници сме

144

Не ви щем газта,

преди 1 година

Петрола, водката и кУ.вите . Задръжте си ги само спрете да дрънкате вече че отварям хладилника Путин ме заплашва от там , отварям печката Путин ме заплашва, бъркам си в гащите пак Путин ме заплашва. Разкарайте се и да не съм чул вече за комплексирани диктатори

143

Истукан

преди 1 година

Ако отрежем Русия, ще спрат да ни манипулират. Краят Путин също ще падне от царския златен стол. В момента той се мисли за велик владетел като Хитлер, който определя цени из цяла Европа. Дълго няма да го търпят.

142

Анонимен

преди 1 година

Никой нормален не ви го ще. Дишайте си го.

141

Анонимен

преди 1 година

До Уил СмитЩом ти казваш - значи е така... А Газ ще добивате от пръднята си... за нефт да не говорим.... От 4ти точки за подмиване ще минете на нула точки.... Ама вие сте свикнали, къпането е било забранено в Европа в светлите години на инквизицията... Изчегъртахте се сами от цивилизацията.

140

Анонимен

преди 1 година

До 149А ти кой си бе *** ??? Като къФ се изживяваш???

139

Уил Смит

преди 1 година

руснаците ги изчагъртаха от енергийния бизнес това е факт, каквито и " заплахи" сега да си прожектират все им е отзад и все по дълбоко и това е факт, и последно- рашките не " намаляват" добива на нефт, а добива там се срива буквално от липсата на технолигии и резервни компоненти за сондажите, всичко беше внос от США някога в една по добра и окончателно отминала реалност. Народа ни го е казал- на зло куче, зла тояга по главата!