75

ББ

преди 1 година

предлагам ви да отидете пред някое ...горско стопанство и да заснемете колко много търтей издържа България...хора грабещи ни водата и въздуха...идете и ги заснемете и им плащаме за да ни държат наведени и да гласуват за дпс и олигархията им...идете пред което и да е кметство затънало в дългове към дпс олигарси...и вижте кой ви управлява...вижте кой ви ограбва и продава животите ви на...путин,това са дпс-гроб!!!

74

Божееее

преди 1 година

ПП...комуникация...смела и справедлива...Българите сме Свободни хора и живота ни е даден от Бог!дпс-гроб са узурпирали Свободата ни...отнемат животите ни...те са комунисти обслужващи путин!дпс -гроб са мафия в най жестокият вид,комунизъм,мафия и...по-жестоки са от господаря им путин,моля САЩ да се намесят твърдо и да спасят децата ми от геноцида който преживявам,наложен ми от дпс-гроб....дори дърва за огрев не ми дадоха хора!срам ме е да гледам 76 г. ми майка мръзнеща....е няма да ме счупят...

73

Анонимен

преди 1 година

115 и 116 Но без аверите Кирил Петков и Асен Василев. Те трябва да напуснат политиката. Достатъчно са компроментирани. Доста шарлатании!

72

ГЕРБ

преди 1 година

Ние имаме абсолютно едни и същи цели и приоритети с господата от "Продължаваме промяната". Време да си стиснем ръцете за да продължим напред.

71

ГЕРБ

преди 1 година

България е верен съюзник на Запада и САЩ!

70

Анонимен

преди 1 година

101 Ха,ха ха, мокри сънища на шарлатаните от ПП, да унищожат ГЕРБ и си присвоят електората им. Нима си мислите, че след всичките безобразия в държавата, незаконни арести пред бременна дъщеря, деца и съпрузи, след привикване на възрастни хора от ДПС, след стреса и респектирането на невинни, след утиженията, които претърпяха, ще подкрепят шарлатани, получили на тепсия властта, опорочили я и съсипали държавата? Не, разбира се.

69

Анонимен

преди 1 година

106 Хаах, колко пъти искахте подкрепа от "мутрите"? АА гнома така известният, дори пожела ГЕРБ да подкрепи ПП в прав текст, с което отново, демонстрира своето плиткоумие.

68

Анонимен

преди 1 година

107 Видяхме, как изглежда демокрацията през очите на Кирил парапета, който арестува лидера на опозицията. Това бе удар по демокрацията, още повече, че бе незаконно.

67

Xa-xa

преди 1 година

Може. Ако махнете Киро и Асен

66

Анонимен

преди 1 година

108 Дипломата от престижен университет не е гаранция за морал и способност да се управлява държава.

65

Анонимен

преди 1 година

Черепа в Дубай, храни своите кучета в България от ПП, ДБ и *** - резидент. Голема работа са парите, ще събори цяла държава. Журналисти от Нова и БТВ са най-продажните с също са от глутницата на Божков, Бобоков и Василев.

64

Изправи се.МУТРИ ВЪН

преди 1 година

Подкрепа за ПП. Долу мутрите и мутресите . ДПС-Възраждане са чумата за България!

63

МЕЧТАТА НА ПРО100 ТЕ

преди 1 година

КИРО и АСЕН МЕЧТАЯТ ДА ОТКРАДНАТ ЕЛЕКТОРАТА НА ГЕРБ/СДС...... ДА, АМА НЕ..!!... НАРОДА НЕ ВЯРВА НА ПРОМЯНАТА 2020-2022....

62

Стършел

преди 1 година

Каква декларация? Нали беше определящо ветото за хартията?? Няма да гласувам вече за вас. Не сте сериозни.

61

анонимен

преди 1 година

И каква стана тя? ПП преди време в комисия настояваше бюджета за 2023 г. да се увеличи мисля с около 15 млд лева, а в момента със настоящия бюджет сме нназад с 1.5 млд. лева. Тогава от ГЕРБ ги предупредиха , че това е голямо изхвърляне и може да доведе до много непредвидени негативи за страната. "Големи финансисти " има в ПП , ама само на думи.Добре, че вече никой не ги слуша , защото до дъното в което ни вкараха трябваше да копаем за второ.

60

Резултат от гласуван

преди 1 година

на декларацията на акад.Мрънколай Денков:- за -110 гласа ( ПП+ДБ+БСП+БВЪЗХ.)- ПРОТИВ - 130 гласа (ДПС+ВЪЗРАЖДАНЕ+ГЕРБ+СДС)Декларацията е ОТХВЪРЛЕНА! Мрънколай реве неутешимо и се връща...в СУ- вехто професоре,пише публикации..

59

от Харвард

преди 1 година

по скоро вървите към подготовка да лаете по улиците , от вас политици не става , вие сте измамници и шарлатани !

58

перко

преди 1 година

ВЪРВИТЕ ПО ПЪТЯ НА НИЕ ИДВАМЕ, КОИТО СИ ОТИДОХА!!! !

57

Анонимен

преди 1 година

Трябва да се спазват стриктно директивите на Клаус Шваабата.Той майка,той баща.Вие всичките сте маша в ръцете му.

56

Анонимен

преди 1 година

Трудовите колективи тръпнат в очакване на програмната декларация, в надежда че ще е напечатана на мека хартия.