235

theTruth

преди 1 година

Neli Hristova is Dump

234

Анонимен

преди 1 година

Докато не се сдобият с космически флот като този на Мъск, руснаците нямат изгледи за победа.

233

Лютаджиков

преди 1 година

Мда, основната грешка беше че 150 хил. пушечно месо не стигна и затова пратиха още 300 хил. Обаче се вижда че и тези няма да стигнат, затова сега върви скрита мобилизация.

232

до 260

преди 1 година

Това не е вярно! Съотношението между НАТО и Русия е в повечето категории към 10:1, в някои 5:1; единствено сухопътната артирелия са 1:1, но това е защото НАТО не залага на артилерията. А икономически джуджето Русия е колкото Италия (малка Италия с 50 млн население и 100 по-малка територия, без ресурси) - и двете правят по около 3 тр; usd БВП. БВП само на щатите е към 20 трлн долара, а на цялото НАТО не съм гледал, но е поне 40 трлн. Така че не залагай много на алкохилиците от сибир, не е оферта.

231

Анонимен

преди 1 година

едно нещо никога няма да научат и затова и ще пропаднат. Да ценят живота. Те са си пропаднали но не го знаят. Още си вярват руските.

230

LEVSKI FREEDOM

преди 1 година

До Анонимен268: Чакаме ,чакаме още от март месец до Лисабон :) Хахаххаха. Руската пендерация ако продължи с войната я чака разпад. Такъв какъвто се случва при всяка империя :) С кеф ще наблюдавам агонията. САЩ спасиха русия 2 пъти вече , но този път едва ли ...

229

бай Тошо

преди 1 година

Руснаците няма да спечелят тази война .Украинците си защитават земята и запада наля много съвременно оръжие и само ядрена война може да промени нещата ,но тогава е свършено с Русич.

228

Анонимен

преди 1 година

Да, затова украинска армия отдавна няма и са останали само доброволците и наемниците. Смешковци, капитуалцията е близо, така че очаквайте Зеления да отлети скоро

227

Анонимен

преди 1 година

Според мен руснаците, много ама много се изложиха, според тях тази война трябваше да я приключат за три дни. Но ако погледнем реално, украинците дават много жертви при настъплението, без авиация и далекобойно оръжие. Та дори и европейски да помислим , че Украйна ще спечели войната, какво гарантира, че Русия няма да взриви Киевското водохранилище или дори да използва тактическо атомно оръжие и да приключи войната за един ден.

226

СМЕХ...

преди 1 година

АБЕ , ОЩЕ МНОГО ИМА ДА СЕ УЧИ РУСКАТА АРМИЯ...САМО С БОЯРИШНИК --НЕ СТАВА!

225

EVGENI

преди 1 година

всеки които рекламира хазарт му пожелавам сам да затъне дълбоко в блатото на хазарта и всичите му близки

224

42

преди 1 година

До 257Какви натовски танкове бе, невежи? Русия има повече танкове от цялото НАТО, а превъзходството и при артилерията е в пъти. САЩ имат някакво съмнително превъзходство по въздух, недоказано досега на практика. Русия има най-тежката сухопътна армия в света. Даже и Китай си признава, че Русия може да бъде отбранявана ако те я нападнат, заедно със Запада, без ядрено оръжие.

223

Анонимен

преди 1 година

От 8 месеца непрекъснато четем и слушаме за огромните победи на украинците, за липсата на оръжия на руснаците и за тежките болести на Путин...

222

Абе ей....

преди 1 година

Еи..Тея комунисти руснаци от 200 години се опитват да завладеят света на изток и на запад и все не успяват. Путин го чака съдбата на генерал Алексей Куропаткин в руско-японаската война

221

Анонимен

преди 1 година

Кво ли щеше да стане ако Украйна ползваше танкове и самолети прозведени в НАТО? Те сега нямат нито ф-ки, нито леопарди, нито айбрамси?

220

42

преди 1 година

Не ме разсмивайте с това НАТО. Съюз, в който членуват и отявлени врагове като Турция и Гърция е само книжен тигър. Как го виждате ние или гърците да се бием да защитаваме Турция или обратното?

219

Анонимен

преди 1 година

Скоро година ще стане от началото на войната. Целите които си поставиха руснаците, изглеждат все още много далече. Денацификация- същите са на власт в Киев, демилитаризация- те украинците имат повече пушкала от всякога, Киев за три дни- немислимо, целия Донбас- много трудно в момента. Една областна столица бяха завзели- върнаха я. Много зор ще видят руснаците

218

Анонимен

преди 1 година

Нато искаше да отиде на границите на Русия но ще стане точно обратното Русия ще отиде на границите на Нато. Едно време му викаха Западна граница на Съветския съюз. Може това да стане.

217

Анонимен

преди 1 година

Направи ми впечатление снимката , но защо украинците от снимките не приличат на украинските бежанци коити виждаме всеки ден и от тях има доста симпатични. Имам чувството че става въпрос най малко за 2 народа ?

216

Глупости велики...

преди 1 година

Русия никога няма да си заложи дирника , да защитава шепа русофилски из мекяри у България , които са герои само у кръчмите , а сутрин като се събудят, търсят билет за Западиа да мият чинии или Зелена карта за САЩ за просия по 5-то Авеню и Калифорния!Ако Кирчо и Кокорчо имаха свестен бизнес в САЩ и Канада---НИКОГА НЯМАШЕ ДА СЕ ВЪРНАТ У БЪЛГАРИЯ!.../...ТАЯ ИСТИНА Е ВСЕОБЩОИЗВЕСТНА../