179

Анонимен

преди 1 година

Плюс +++от мен за долния коментар не ми се хваща +

178

с тапа в зелника

преди 1 година

Толкова е просто...

177

не знам как

преди 1 година

но знам че ако тръмп беше президент тва нямаше да стане. С Байдън отношенията са по-други. Сина му беше на хранилка в борда на директорите на най-голямата украинска газ компания, Байдън има интерес войната да продължава, поради връзките си с военно промишления комплекс. И ги втриса като си помислят че тръмп може да спечели пак

176

АНГЕЛ

преди 1 година

Русия не е имала за цел да го убие. Убийството на лидера е *** игра. По такива игри си падат САЩ. Ако Русия си постави за цел да го убие това означава ,че немноже да победи по друг начин. От човешка глдна точка обаче убийството на Зеленчука е най-правилното решение защото това ще сложи край на войната и ще спаси много човешки животи!

175

Анонимен

преди 1 година

We are friends. Дали си заслужава?

174

Анонимен

преди 1 година

Зеленски от Иран ли идаваше ,... не разбрал БайДанчо !

173

Анонимен

преди 1 година

Голямата ''новина''!!!

172

Анонимен

преди 1 година

Горката руzz ня...Ще хвърли топа от злоба още преди да се е нажра,ла за Коледа с клозетнij самагоннн.И пак,нищо му няма на Зеленски,а техните ги бият като маче у дирек...

171

Моди и Мони

преди 1 година

Папкат бонбони.Сърби ги дпето и си чешат... :))) нослето. Вяра не остана и ще папкат банана:)

170

мони

преди 1 година

Слава на Зеленски ! Слава Украина ! Слава С.Бандера! Слава на нацистка Украйна ! Слава, Слава на престъпниците и на убийците.Слава на Световното зло наречена Америка .Слава на Империята на лъжите и на Зелената хартия.

169

моди

преди 1 година

Мисля,че ако заглавието беше " Как наркоманът Зеленски пристигна в Америка при изкуфелият престъпник Байдън " щеше да е много по добре

168

Анонимен

преди 1 година

Като е толко велика укро армията що не си го охраняват сами. А от Америка са решили че ще им ходи на гости и отишъл. Никого не е изненадал.

167

Младен

преди 1 година

"Путин и Кремъл знаят, че той трябва да се върне у дома."Тоест, ако беше се случило нещо с президента на Украйна тогава Путин щеше да си умре в бункера, нямаше да смее да си покаже носа навън!

166

Анонимен

преди 1 година

Сатанистите му се радват, ли радват. Баба Яга с очилата дето го здрависва, още малко ще го покани в леглото си. Колко еротична сцена на снимката? А в същото време няколко гея протягат ръчички и не могат да се уредят за заветното здрависване с този велик човек, дето им дошъл на крака. Но как е стигнал безопасно? Според мен Путин го презира и няма даже такъв *** му е удобен. Защо да го елиминира, за да дойде някой по-умен ли?

165

Бандерр

преди 1 година

Слава Кокаину !

164

натовски лентяй

преди 1 година

само хора с каубойски манталитет и чели Винету могат да си драскат такива измислици и фантазии сканиране на раьони ,подводници и т.н-руснаците ако с аискали досега десет пъти да са го ликвидирали ,ДНЕС пишат само измислици

163

Нелка,

преди 1 година

да разкажеш ти как стигна до офиса, ще е по-занимателно четиво.

162

Глух Пор

преди 1 година

Дрън-дрън, - не са искали руснаците, не са го думнали още в Украйна. За какво им е да го избомбват, да го правят герой ли. Трябва им да си изживее цялото си падение! А тия мерки са да не свитнат от "благодарност" своите или някой изперкал от студ или банкрут европеец.

161

Анонимен

преди 1 година

Срещата Си-Медведев и знамената зад тях казват какво се задава, ще хващате колесника скоро

160

"Z"orro

преди 1 година

И за какво им е на руснаците да ликвидират Зеленски? От него нищо не зависи. Конците му се дърпат от Вашингтон. Той не беше на посещение в САЩ. Беше привикан "на килимчето". Пътува с американска кола, с американски самолет, на летището НЕ БЕШЕ посрещнат от президента на САЩ. Това прилича ли на "посещение"?