22

До 28

преди 1 година

А в какво някой го обвинява? Аз само чувах обвинения от него между Ноември и Януари. Ако за тебе и за мене НЯМА НИКАКВО значение защото живеем в страна без закони, за Америка ИМА ЗНАЧЕНИЕ защото там поне има закони.

21

Анонимен

преди 1 година

До 26 Защото НЯМА НИКАКВО значение кога ги е казал. Каза точно обратното на това, в което го обвиняват. Вадите от 9 кладенеца вода, за да кажете на черното бяло.

20

Отново до 22 и 21

преди 1 година

А иначе в речта си от Елипсата той каза: "And we fight. We fight like hell. And if you don't fight like hell, you're not going to have a country anymore. So let's walk down Pennsylvania Avenue." Това звучи ли ви като "хайде отидете си вкъщи"?

19

До анонимен 22

преди 1 година

Хей младеж като показваш че знаеш английски защо пропускаш да кажеш че тези думи той ги изрече от Белият Дом 2 часа след като тълпата щурмува и влезе в Капитолия. Нека да бъдем обективни в отразяването а не да подхвърляме само отделни фрази. Иначе излиза че проповядваш Голямята Лъжа също както и бившият вече президент.

18

АНГЕЛ

преди 1 година

Правят също като Ердоган. Той затвори кмета на Истамбул който му е най-големия конкурент на изборите след 6 месеца.Демократите които са си абсолютни диктатори се опиват да направи същото.

17

Анонимен

преди 1 година

Доста го храних Тръмпи, но е светата девица пред изкукалия Байдън :))) След Обама явно само старци със склероза ги слагат на постта :))) Там си е явно шуробаджанащина, щом не дават път на младите политици :)

16

Анонимен

преди 1 година

Цитирам Тръмп: "you have to go home now. We have to have peace, we have to have law and order." И го повтори няколко пъти. Как това е подстрекателство към бунт?

15

Анонимен

преди 1 година

До 4 Каза директно и буквално два пъти: "отидете си вкъщи." Явно това е подстрекателство към бунт - да кажеш на хората да не се бунтуват.

14

Комисията:

преди 1 година

Бай Издтън е подтикнал поддръжници да направят държавен преврат в Украйна. Ще има ли последствия?

13

Анонимен

преди 1 година

Лоша работа, русофилите обожаваха само един човек в САЩ и той ще влезе в затвора.

12

Тръмп е трън

преди 1 година

в дир ника за много политици свързани с военните лобита в САЩ

11

Дон Балон

преди 1 година

Нищо, сега ще накарам цялата фамилия да гласува за ПП

10

Анонимен

преди 1 година

Също както Радев, който с вдигнат юмрук поведе *** срещу МС и законно избраното правителство на ГЕРБ. Също и у нас, този бунт бе платен от съмнителни богаташи, като черепа, Прокопиев.... Разликата е, че Тръмп ще го съдят, а Радев, не.

9

Анонимен

преди 1 година

"Да щурмуват" отново се има предвид да им отворят вратите от охраната и да се разходят вътре бавно и спокойно? Даже една група беше водена от шишкав полицай, който си изпускаше палката? А баби си правеха селфита? Драматичен ЩУРМ беше. За разлика от МИРНИТЕ ПРОТЕСТИ на BLM, когато запалиха и обраха централните части на доста градове. Абе интересни времена, просто трябва да свикнем че черното е бяло и толкоз.

8

Пустиняк

преди 1 година

И тоя Путин го беше сложил на хранилка.

7

Анонимен

преди 1 година

Според newsbreak.gr група европейски депутати настояват за разследване на търговските дейности на семейството на председателя на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен. В по-голямата си част става дума за съпруга на фон дер Лайен Хайко.От депутатския въпрос следва, че Хайко фон дер Лайен е медицински директор в Orgenesis Inc. Компанията е получила 320 милиона евро от Европейската комисия, която се ръководи от съпругата му Урсула.

6

Нео

преди 1 година

Надявам се, че това е краят на политическата кариера на най-некадърният американски президент!

5

Анонимен

преди 1 година

Как така ги е подстрекавал, като в БУКВАЛЕН ВИД им каза "отидете и протестирайте МИРНО", след което им каза "време е да си ходите по домовете" и после те щурмуваха Капитолия. Ако това е подтикване, то значи да викнеш на някой "стой не стреляй" и той да застреля някого това е съучастничество!

4

Анонимен

преди 1 година

О, да, познаваме до болка шарлатаните от ПП. Не, мерси.

3

Анонимен

преди 1 година

Ако не е казал директно "Щурмувайте!" всичко това е буря в чаша вода. Цялата работа е в това, че просто искат да го отстранят от следващите избори. Нищо друго.