12

Сашо от Варна

преди 1 година

Много сладко гадже!!!

11

Анонимен

преди 1 година

До А на - веднага след Урсула, Блинкен, Макрон, Инфантино и така, щото на местно ниво, Борисов е Урсула, а девойката, оня шемет дето е носил чувалите за Хемус...

10

Анонимен

преди 1 година

Според newsbreak.gr група европейски депутати настояват за разследване на търговските дейности на семейството на председателя на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен. В по-голямата си част става дума за съпруга на фон дер Лайен Хайко.От депутатския въпрос следва, че Хайко фон дер Лайен е медицински директор в Orgenesis Inc. Компанията е получила 320 милиона евро от Европейската комисия, която се ръководи от съпругата му Урсула.

9

А на

преди 1 година

Борисов кога?

8

Анонимен

преди 1 година

В Гърция е така а в територията на Чекмедже-Прасе-Каскет такива неща са невъзможни.Предполагам гъркинята ще посика независимата Каскетура б Бг да я разследва и пунта-мара съда бугарски да я съди. Веднага да пуска официално искане.

7

Анонимен

преди 1 година

Щом дори Румъния вкара в затвора министри... А в България няма политик в затвора.

6

123

преди 1 година

А хората у ЕС се чудят как да си покриват разходите за живот.......

5

Пешо

преди 1 година

Курбан стана това момиче. Ако бе французойка - дали?

4

Анонимен

преди 1 година

Хубавка е, но пандизо е зове :))) Не знам защо го е направила, има си всичко жената, бащата не е оправдание :)))

3

Блек Шийп

преди 1 година

До Интерконектор - винаги има бушон, просто тя изтегли късата клечка...няма значение от какво разбира, тя е просто "инкасо" от т.А до т.Б, които "уреждат нещата", в замяна получава комисионна и хоп осребрява имотче, количка.. но това трябва да е ясен знак, че реално всякакви организации от типа на ЕС, ОПЕК, ООН, НАТО, Амнести и прочие не са нищо повече от големи перачници на пари и обслужване на определени интереси, докато прокламираните цели на същите са само "мъгла и огледала" за плебса...

2

Интерконектор

преди 1 година

Много яко я натопиха гъркинята, едва ли не е най-корумпираната в целия ЕС. Има сериозни съмнения, че е повлияла на журито на конкурса за най-красива камила в Катар, защото едва ли разбира от газ, петрол, футбол и строеж на стадиони.

1

ЕДИ КОЙСИ

преди 1 година

А ТУКА НАШИТЕ КРАДЦИ СИ РАЗВЯВАТ КОНЯ