6

Анонимен

преди 1 година

Понякога ми липсва генерал Годжи , когато рано сабайлян, с трагикомична тържественост по телевизията, съобщаваше за броя на заразените в различни области. Беше много смешно

5

Анонимен

преди 1 година

Мдаааа, номер 1 продължава да лъже. Само дето няма кой да му се върже. Съвет: намести си приоритетите и *** пиши в темата за разменените бебета. Там в момента бялата мафия съсипва живота на две семейства.

4

Къртя пейки с ярост

преди 1 година

7-дневната заболеваемост в България 16,06 на 100 000 души. Пейките ще къртим ли? С невиждана ярост да ги изтръгнем от парка...

3

Анонимен

преди 1 година

До 1. Животът свършва с или без боцки. Безсмъртни няма. Ходи се боцни отново и увеличи шансовете си да ни отървеш от присъствието си промит мозък.

2

Анонимен

преди 1 година

Оффф стига с тези анриваксъри.Те си имат всички задължителни ваксини,но са отказали експерименталните.Онези с ваксините развиват рак и не умират от ковид,а от рака.Няколко познати вече имам ,които развиха рак след ваксината.Виновни са тези,които са пуснали вируса на свобода,за да съкратят свръхнаселението,за да намалят климатичните промени.Доказа се лабораторния произход на вируса.Онзи терориста от СЗО няма ли да го махат?

1

Анонимен

преди 1 година

Мдааа. Още 5 жертви на антиваксърите.