28

Анонимен

преди 1 година

Криптото е най- доброто нещо което ми се е случвало, дори при тия цени, сутрин като стана, съм 50$ напред. Шанса на нашето поколение.

27

Кармазъ Сикиш

преди 1 година

Пирамидка е простьо, просто си имал късмет да шортиш навреме. Не си принадил и 1 лев реална стойност към света.

26

Анонимен

преди 1 година

С криптовалутите нещата са интересни, защото 90% от новите милионери у нас са крипто такива. Още по времената, когато ходихме в офис, бяхме полудели на тема криптовалути. Влагахме някои по 2-3, а други по 50-100к в различни валути. Имам колеги (включая и аз), които купихме по 2-3 жилища, къщи, автомобили с криптовалути. Дори още си държа няколко Биткойна. Навремето ги взех за по 400$ и продадох няколко за 32к$ всеки. Разбира се, според *** е пирамида. Така че, просто подминете поста.

25

Анонимен

преди 1 година

До Кол и вЪже Пусни твоята снимка да те видим, сигурно си поне мис Свят.

24

Анонимен

преди 1 година

До White Sharka Родопите ?

23

Анонимен

преди 1 година

До до 12 - в интерес на истината, хората са наистина адски прости създания, дори след като цял свят знае, че това е измамна схема, продължават балъци да инвестират там, зашото onecoin не е спирала дейност, и парите си текат... та не знам, но "кралицата" отдавна е в селенията на Аквамен... сега врътката други, но е факт, че са замесени много сериозни хора, включително в Щатите и Азия...реално се изпраха едни пари на определени хора, след което за тях е без значение "цацата" с по 10000 долара

22

да ама не

преди 1 година

приличат ми на Джаба от Междузвездни войни

21

Ямуксикли

преди 1 година

Га яде черен хайвер на яхтата не беше стресирана

20

до 12

преди 1 година

Когато клиентите са ти едни от най-тъ.пите хора на света .Повярвай ми, няма никаква заплаха за живота и.Освен това никой който е толкова про.ст не заслужава да има пари! Н

19

анонимен

преди 1 година

Била стресирана, горката!? Ами тези дето е завлякла, никак не са стресирани? Не че те не си заслужават, пада им се, тъй като търсят лесни пари. Но пък тичкат при хирурга да им спаси кожицата, не при Ружа......

18

ABBA

преди 1 година

Ружа е Руши....

17

Анонимен

преди 1 година

При всички случаи е вече убита и перфектно скрита, никой никога няма да я намери. В тази най-страшна игра , няма финалисти.

16

aaa

преди 1 година

Хм, интересно дали си вярва г-жа Ран, че Ружа е имала намерение да прави койн и тн. От доказателствата е повече от ясно, че всичко от самото начало е замислено като измама. Сега най-вероятно Ружа се пече на някой африкански плаж и ехидно се подхилва.

15

Анонимен

преди 1 година

Много хорица се полъгаха и копаха разни биткойни и тем подобни. Някои с това само изкопаха собствените си гробове и се отидоха без време. На други пък ще им остане горчивото усещане, че някакви тарикати са ги преметнали. Познавам такива. Пръснаха десетки хиляди за мощни компютри, а колко ток изхабиха. Ум умува, ум робува, ум патки пасе!

14

МИСЛЕЩА

преди 1 година

Нали не смятате, че кака ви Ружа сама е измислила и правила схемата за ограбване на наивните балъци?! Зад нея стоят много по-мастити тарикати, които най-вероятно вече са нахранили рибите с нея. Тя и затова е била притеснена, защото знае на какво са способни нейните босове!

13

Анонимен

преди 1 година

Пластичната хирургия върши чудеса само днк не може да промени иначе Ружа вече може да е Рожен

12

ох

преди 1 година

продължих се ! некой друг ?

11

White Shark

преди 1 година

Тази дама си мисля,че не е сред живите отдавна.Когато човек има да връща толкова много пари и ЮАР не ги спасява.

10

Анонимен

преди 1 година

Тая няма много гънки в мозъка. Доста евтина история. А хоратя които измами с милиарди сигурно не са били под напрежение.

9

до 6

преди 1 година

Какво да врътваш, така ще те врътнат, че ще виеш като Мел Гибсън на месечина.