63

Анонимен

преди 1 година

Това ли е най-новата схема на братята. Дай да си сменим гривните. А може и само едната да си го извърши. И мазните адвокати веднага захапват голямата комисионна. Имате ли на идея мазници, кога тая *** ще види през живота си 300 000 лева. И кой българин е видял такива пари да падат от небето. ХУБАВО ТРЯБВА ДА СЕ РАЗСЛЕДВА СЛУЧАЯ. Телефонни обажданияпостове в мнета, камери в родилното кой щъка през нощите. Гривните на бебетата всеки може да ги размени, при спщщи лекари на нощните дежурства.

62

Анонимен

преди 1 година

Севда ще изкара много пари. Не и дреме нито за бялото, нито за църното. Такъв шанс не е за изтърване. Може да е пр.о.ста, но е хитра.

61

Анонимен

преди 1 година

Искам да кажа, че коментар от рода на "Да изкарват българчето от катуна"е расистки и в нормалния свят се изтрива .Майките са виновни.Ако не може едната да чете и другата ли не може .И що за човек ще си да не си познаеш бебето

60

Анонимен

преди 1 година

Такова нещо може да се случи винаги и по целия свят.Това е функцията на гривните .Моите гривни 2×2 си стоят заедно с тестовете за бременност в албумите .Пак опираме до информация.Ако беше предоставена информация , изчерпателно и навреме най много 5 минути да траеше ситуацията .Но тия майки как няма да знаят , че трябва да съвпадат ...Те са длъжни да им кажат.

59

сфф

преди 1 година

В белия свят тези майки ще осъдят болницата за по 1000000 долара и повече такива случаи няма да има.

58

Анонимен

преди 1 година

Смешно и трагично. Виновна е цялата абсурдна българска здравна система, която с малки изключения не се е променила от 50- 60тте години на миналия век! Раждането и отношението към родилките в държавните болници е по-скоро психическо изпитание за пациентките, както тук някой беше написал, отколкото щастливо преживяване.

57

Лллл

преди 1 година

Ех , да беше по времето по бай Тошо , да беше отишла родната милиция при катуна и за няма и час , бялата майка щеше да гушка бялото си бебе . Сега дела и то много едно след друго . И Севда ще има адвокати от Европа . И ще правим митинги за нейните потъпкани права . И Европа ще и съчувства и пари ще и дава . Ужасни времена

56

Щирлиц

преди 1 година

Елитната болница "Шейново",елитно обслужване..Както гласеше рекламата на една успешно ограбена банка:"клиентите са ни скъпи"...

55

Анонимен

преди 1 година

Акушерка, която къпе бебетата е виновна. И майките, разбира се. Защо скачате срещу лекарката? Лекарят ли къпе и сменя памперси? Лекарят Ли раздава бебетата на майките да ги кърмят? Я се осъзнайте!

54

Анонимен

преди 1 година

Акушерка, която къпе бебетата е виновна. И майките, разбира се. Защо скачате срещу лекарката? Лекарят ли къпе и сменя памперси? Лекарят и раздава бебетата на войските да ги кърмят? Я се осъзнайте!

53

Анонимен

преди 1 година

ей тая лекарска мафия , родилките виновни, че не са гледали гривните , а персонала който е разменил бебетата не , това търгашко лекарско съсловие е отвратително . не им вервайте никога

52

Анонимен

преди 1 година

Естествено че е разменено умишлено българчето е щяло да бъде изпратено в чужбина да проси и да изкарва пари ромеите от това, се прехранват къщи палата а никой не работи

51

До 50

преди 1 година

Дадох плюс на номер 38, а на теб дадох минус. За какви се мислите, за хванали оня отгоре за шлифера ли? До кога ще си криете лекарските грешки, до кога ще лъжете хората, че им мислите доброто, като ви интересуват само парите? Видяхме ви по време на ПЛандемията как лъгахте и крадяхте, колко народ уморихте и продължавате да мамите! Номер 38 е абсолютно прав!

50

Чалгарин дудаев

преди 1 година

ЗАЩО НЯМА КАМЕРА ДА НАБЛЮДАВА НОВОРОДЕНИТЕ.....ЗАЩО

49

Разбрахте ли нещо

преди 1 година

от словесния коктейл на докторицата? Гривните на майките не били под техен контрол! А кой им ги е дал? Кой какво сверява и какво не е догледал? И най-вече, сестрите или санитарките се въртят най-много около бебетата? Коя блейка какво не е догледала и защо майките не са наясно, че техните гривни не съответстват с тези на децата им? Ромката не я знам разпознава ли цифрите, но българката не е неграмотна. Някой обяснил ли й е, че нейната гривната и тази на бебето трябва да са с еднакъв номер?

48

Анонимен

преди 1 година

Защо не изтриете пост 38, в който пише: "Тази лекарка се изкарва невинна, заедно с всички с болницата?! Бой трябва за вас, бой до посиняване, като няма закони у нас." - Не цитирам по-нататък, прочетете го и помислете - дали това не е език на омразата?

47

Анонимен

преди 1 година

Какви пари вземат в Шейново? Не питам на какви заплати ги осигуряват, а питам какви пари прибират общо от заплати родители месечно.

46

Анонимен

преди 1 година

Зесега има един български политик Интересното е че националните медии са против него това съвсем не е случайно ! Другите са хамерикански ***

45

Анонимен

преди 1 година

Защо съдбата на дете, което съм родила аз е в ръцете на съда? Доказано е, че детето е мое. За какво ми е съд, адвокат , още време без детето ми? Ако си взема принудително моето дете с група силни мъже например, престъпление ли ще извърша?

44

Анонимен

преди 1 година

Шведите са искали "екзотично" дете да спечелят някое евро.