47

Анонимен

преди 1 година

Германия и Франция нали ги управляват зе-лен*нич-ките, затварят си АЕЦ-ите, не били еко, сега са на супер еко - въглища, вятърни мелници и огледала! Много еко, полезна земя с огледала, планини и др с мелници! Ек-Ото ще ги върне векове назад! След време ще съжаляват, но ще е твърде късно!

46

Анонимен

преди 1 година

А ние да закриваме на макс ...

45

Анонимен

преди 1 година

Какви енергийни кризи бе? Нали руски газ и нефт не ви е необходим ? Значи няма криза!

44

Само че

преди 1 година

В България въглищата се горят на макс. В Германия се ползват като студен резерв (какъвто трябва да са и уж у нас), а не като постоянен източник на енергия.У нас бичат на макс тецовете, щото продаваме навънка и едни посредници правят яко кинти. Сега лобистите на тия тукашните пускат разни такива статиики да ни обяснят за лошите германци. Друга интересна разлика е и какво излиза от комините на немските централи и тези на ковачки - дето избива с геноцида си хората в Гълъбово.

43

ььааь

преди 1 година

ЕС след 5 години няма да го има с този двоен, троен.. стандарт за всеки. Ако пуснат референдум (,а те няма да го направят), аз съм за излизане от ЕС. Писнами да храня тези комунисти.

42

ьаьаьа

преди 1 година

Споко. това лято ще има температури по 55 градуса . след 10 години ще сме на 70 градуса. Блатная ще стане най-доброто място за живот. В момента е зима, а аз ходя с къс ръкав на вънка. И в къщи пускам климатика да ми хлади, че съседите са *** и пускат парното.

41

Христо Христов

преди 1 година

До ха"но на нас ни налагат да спрем въглищата ." - и правилно! Щот сте про'с'ти и гласувате да им слугувате. Дано изчезнете по-скоро!

40

Христо Христов

преди 1 година

До toti/35 "А нас мизерниците и сиромаси на Европа ще ни забраняват..." - ми кат сте про'с'ти да гласувате за тях и да ги слушате, правилно ви обричат на изчезване. Дано!

39

Анонимен

преди 1 година

До Христо Христов, коммунделе, кретай си с жалката пенсийка и не я мисли Германия. @До останалите чеббураши, всеки може да гори колкото си иска въглища, само трбява да си плаща въглеродния данък.

38

aaa

преди 1 година

Хм, значи България трябва да си затвори ТЕЦ-овете на въглища и баба Гицка вече не и дават да си купува въглища, обаче Германия може да си бичи въглища на макс и това е ОК!?

37

Яяяя

преди 1 година

Въглищата за базова мощност е добре, но не стават като баланс на непостоянните ВЕИ. Освен водните централи друго не остава. Това може да наложи да се ограничат съществуващите перки и слънчеви клетки

36

нн

преди 1 година

Близко до акъла, войната промени нещата в Германия, нуждата ги е хванала за гърлото и няма мърдане, щат не щат трябва да зарежат зелената енергия и въглищата ще върнат и атомните централи защото вятъра и слънцето трудно се ловят. С евтината енергия от Русия свърши, нещата си отиват по местата, Русия вече не дава нито газ, нито въглища.

35

Хуго Шмайсера

преди 1 година

Германските въглища...най-чистите въглища! Даже са бели на цвят със сини точки!

34

За 38

преди 1 година

Въпрос на цветоусещане на автора на картата. Спонсорирана е от идеолозите на въглеродния данък.

33

Анонимен

преди 1 година

И въпреки това Германия изглежда по-зелена на картата на maps.sensormunity, отколкото България.

32

Анонимен

преди 1 година

В целия свят силно замърсяващите, но сравнително евтини въглища се завръщат, тъй като пиндостанските слуги се стремят да предотвратят деиндустриализация и икономически срив, настъпващи след отказа на пиндостанските васали от евтин и чист руски газ.

31

toti

преди 1 година

А нас мизерниците и сиромаси на Европа ще ни забраняват да ползваме това ефтино богатство,все едно цъфнахме и вързахме,а напротив,стопихме се с 2 милиона !!!

30

Анонимен

преди 1 година

Немските въглища най зелената енергия в страната на зе.ените мозъци.

29

Анонимен

преди 1 година

*** като *** и лицемерни като 100 лисици, ама ние какво правим там.

28

ха

преди 1 година

но на нас ни налагат да спрем въглищата .