85

До 77 Браво

преди 1 година

Това,че Европа трябва да се еманципира от САЩ и да работи с НАТО без да е зависима от НАТО не означава,че трябва да е в съюз със Русия и Китай.Какво значи да правиш съюз с диктатури ?

84

Валери

преди 1 година

Правилно

83

ББ

преди 1 година

руска пропаганда...имат само лъжата и манипулацията...отчаяните...САЩ ще се намесят директно в Украйна!!!Слава на Украйна...Свободен Свят или...мъртъв!!!

82

ББ

преди 1 година

Свободни сте само защото...има САЩ,путин отдавна да ви е принудил да говорите...руски,наложи ви олигарси...превзе ЕС с агенти от българия и унгария,къде и с какво ви ограничиха САЩ???къде вие Свободният и Справедлив?франция използва източноевропейците като роби в икономиката си...германия също,стройхте потоци на путин с парите на народите си,правещи ги зависими...и САЩ ви предупреждаваха...цирк и демонстрации на незрели и...несправедливи

81

DonRadon

преди 1 година

Ха Доброи утро!Откога ви клати Америка за носа!

80

Жуков

преди 1 година

Господин некрофил Макрон внимавайте с умуването,на глас да не ви падне някоя тухла случайно от Елисейския дворец на главата!!!!

79

Така е ..

преди 1 година

Кат Америка няма втора , тъй могъща на света.

78

Пенсионер

преди 1 година

Тук вече съм съгласен.Европейска ядрена армия, способна само да се справи с предизвикателствата на агресорите . Икономиката си я имаме.

77

Тон

преди 1 година

При едната зависимост живеехме нормално, при другата ни се разказа играта, кои нормален още вярва на САЩ!

76

Кютук

преди 1 година

Защо трябваше да си удряте главите в горния праг за да видите долния? САЩ си правят с ЕС гаргара а вролидерите не смеят да им се противопоставят! На времето Дегол извади Франция от НАТО и принуди САЩ да се съобразява с тях но другите нямаха кураж и така бавно но сигурно Европа се превърна в тяхна колония.

75

Bibi

преди 1 година

E dobar den be ti otkri toplata voda

74

Браво

преди 1 година

Трябва цяла Европа да подкрепи Макрон в това начинание!! Най- доброто за нас е да сме самостоятелни от англо- саксонската шайка - това включва Острова,, ФАЩ, Австралия, Канада! Европа с Русия и Китай , тези горните няма да изкарат много!!

73

Крайният

преди 1 година

Не става, чадо - *** сте.

72

Време е

преди 1 година

Слепите да прогледнат и целия свят да се обърне срещу САЩ, както те до сега.Те не са агресори,че имат повече войни от Русия!

71

Киро Тъпото

преди 1 година

Добро утро мъжки!

70

Анонимен

преди 1 година

Ялaй бaбa, ялa ялa...

69

Анонимен

преди 1 година

Е добрутро сватю..

68

Помнещ

преди 1 година

Ето това Еврейче в прав текст ,го каза в очите на Тръмп,когато беше президент на САЩ! Време е г-н президент, Европа да създаде Своя Европейска армия!-:)) Тръмп тогава настръхна и замълча! В Европейският Кошер на Оси помръкнаха и не обелиха Нито дума!-:(( Обидно ми беше на мен в този момент! Европейци,да си траят и " искат" друг континент да ни " пази" и то на Собственият и континент!-:(((( Подкрепям Макрон в този момент! Плюя на САЩ!-:))))

67

Руснак

преди 1 година

Дупета непоръбени няма да се спасите ЕС ще се разпада ,който тръгне против Русия го пиши умрял!!!

66

Анонимен

преди 1 година

Взеха да въртят трътката,вече все повече хора се питат,какъв е смисъла да подкрепят война и защо се замесват и плащат тази война,която не е в техен интерес,независимо как ще завърши.Пропагандата се изтърква и на хората им дадоха сметката,сега те я гледат и се питат-аз ли я поръчах тази война,защо да я плащам.- а сервитьора сащ вика това е такса защита на демокрацията,не е моя поръчка,неее,нищо че за мойто заведение