13

Глух Пор

преди 1 година

До Додо- професор Джордън Питерсън не е прихопат а един от най-ценните хора на планетата. С висок морал, мъдрост и ум като бръснач. Помогнал е на много хора в живота им(въобще не става дума за диети) Тия които са ти натряскали плюсовете, не са му гледали ни едно интервю. Той наистина има рядко заболяване за което само тази диета му помага! Но не съм сигурен дали тази диета е приложима за хора без това заболяване и без лекарско наблюдение. Хора с паталогично невежество като теб, са за съжаление!

12

Анонимен

преди 1 година

Тази диета не е за хора, които си броят стотинките.

11

Като лъвовете

преди 1 година

Да, но те се хранят когато огладнеят и когато намерят храна. Може да е веднъж в седмицата.

10

х

преди 1 година

Хора,дали назад във вековете хората са били дебели?Не?Дали е имало диетолози?Твърдо не!Но тогава не е имало леки коли,не е имало канцеларии.Всички са работили физически труд.Чудите се какво да пишете.

9

българин

преди 1 година

Поредните глупости.Надебеляването идва от непрекъсното преяждане,и липса на движение.Лапайте редовно,лежете по леглата,после в колата,и на стола в офиса-и да не ядете,пак ще напълнеете.Я оставете колата,стойте по-далеч от леглото,и намалете храната,да видим дали ще сме дебели?

8

Емо

преди 1 година

Братовчед ми свали от 130 до 80 кг но си докара подагра.

7

Додо

преди 1 година

Михаела Питърсън е щерка на психопат, слуга на глобалистите и фалшив месия - Джордан Питърсън, а терк от нея - психопатка, от малка на SSRI's, никой нормален човек не би взел! Що се касае до "Лъвската Диета", освен да ви пресвири бъбреците и черния дроб, друго с нея няма да постигнете! Гарантирам ви го!

6

Анонимен

преди 1 година

Хубава диета, не знаех, че я наричат лъвска. Прилагах я преди 30 години.

5

не е баш така

преди 1 година

До ДИЕТОЛОГЕскимосите, които оцеляват от сигурно 30 века на 95% диета само от месо да не би да са измрели?

4

ДИЕТОЛОГ

преди 1 година

Tова не е диета, а опит за предизвикване на инфаркт/инсулт. Колко трябва да си главав за да опитваш неща предложени от някаква безмозъчна инстаграмърка. Има си лекари и изследвания, които се заинмават с това. Храненето е НАУКА

3

Лъвска диета

преди 1 година

Ям само фашисти от окрайна - да не остане никой..

2

House M.D.

преди 1 година

Само атеистите спазват диети. Следващите Бога спазват пости.

1

Анонимен

преди 1 година

Сол и диета?! Взаимноизключващи се елементи.