6

Анонимен

преди 1 година

С хубава шопска салата и няколко ракии. Когато усетиш, че вече си леко "мотан", задължително си пусни и музика, каквато ти харесваш и надуй децибелите.

5

анонимна

преди 1 година

Най се дразня на съветите да споделяме с "най-близките си хора". Точно в моменти на депресия нямам такива, всички се отдръпват или гледат неразбиращо. Опитвах да споделям на член от семейството - каза "сори, нямам време за излияния" и ми обърна гръб. Изоставят те да се оправяш както можеш, ако можеш. Ако се оправиш - добре, връщат се. Ако не - ми твой си проблем. Психиатрите тъпчат с лекарства, а психолозите уж "лекуват" с празни приказки. На никого не може да се разчита, това е.

4

Анонимен

преди 1 година

Да приемем, че има жени, които се чувстват добре на работа под напрежение и решаване на задачи. Те са емоционално и социално интелигентни ръководители, лидери, носят отговорност, успехите ги мотивират, амбицират, стараят се да изглеждат добре и да работят ефективно. Това удовлетворение е храна за душата и тялото им. Продължителното стоене у дома е наказание. Трудовият стрес е двигател на силите им.Не, че няма да се постараят като домакини, но се чувстват оценени в работата си.

3

Джендю

преди 1 година

Ас ходя в Южния парк, да ми слагат бустеро.... По пет-шест пъти ме факсинират тез здрави и корави момци, и депресия не мъ фаща... Само мъжко млЕко мога да ви препоръчам!

2

Анонимен

преди 1 година

Имаш депресия? Ела покарай днес във Варна !След 13-тото зелено ,ура минал си един светофар !Следват нови Четири...муааххааха

1

Момо

преди 1 година

По празниците стават и най-много самоубийства... :/ Не всички са весели и щастливи, както си мислят повечето хора.