139

"Пръц, пръц!&qu

преди 1 година

Звук от работата на западната преса :D

138

Никола Стефанов

преди 1 година

Имайки предвид, че месомеленето в Бахмут го отнасят основно укрите, победата за руснаците ще е малко времеотнемаща, но определено няма да е пирова.

137

Анонимен

преди 1 година

Никакъв Киев. Никакъв блицкриг. Целта от самото начало бе Краматорск-Славянск. И то с наемници, чеченци и местните милиции. И при минимални жертви за съюзниците. Елитните войски на Русия си правят учения в Далечния Изток или Беларус. С ограничен контигент и чрез изтощаване на укрите в жива сила и оръжие, превземане на Донбас и Луганск. САЩ като предизвикаха войната, очакваха Русия да потроши съвременни оръжия и елитни бойци. И да стане по-отстъпчива. Ама найсе! Една "Москва" загубиха дотук.

136

Злодимир Кретенски

преди 1 година

отиде да се снима - и сега Бахмут ще стане Артьомовск. И преди предаването на градове протичаше по тоя сценарий.

135

Пирова победа ?!

преди 1 година

При превес във артилерия 10:1 наистина има за какво рашките да пируват - това ще е края на цялата укро-нацистка армия.

134

Анонимен

преди 1 година

Бахмут е център за денацификация на Украйна - там страната се отървавв от излишното.

133

Анонимен

преди 1 година

Явно ще пала Бахмут. Преди казваха как славните украинци го защитавали. Сега пък шял да пада, ама на висока цена. Да, като гледаме как всеки ден украинците изсипват нови войски и изнасят помлените. С тази тактика на Русия не й трябва да настъпва, Украйна сама ще им поднесе армията си на разход.

132

Анонимен

преди 1 година

До Българите не са фили българите много обичат живота си особено като са неспособни да си прехранват семеиствата си като немате централна отопление и гореща вода вие сте роби на диктатурата на ес а преди това бяхте роби на осмнската империя ние в русия имаме вмсичко една кутия цигари сани от 1 до 2.50 евро

131

Анонимен

преди 1 година

Хохоооооооль, здавайся! Здавайся, хохооооооооооооль!

130

Анонимен

преди 1 година

До Гиб МелсънИ Артьомовск и Бахмут, са руски имена, просто Бахмут е името на реката, която минава от там и фашистите сменили името на Артьомовск с името Бахмут .

129

Българите не са фили

преди 1 година

Българите искат добър живот, а това не е възможно, докато смърди на руско крепостничество. Руснаците търпят да ги газят и използват като пушечно месо. Българите не са руснаци. Българите обичат живота.

128

Ма те руснаците

преди 1 година

Използват тази битка за месомелачка, да демилитаризират максимално много украинци- Зеленски праща още и още свижо месо всеки ден! Накрая месоняма да муостане! Това е зелта на битката в Бахмут, а не бърза победа!

127

Пояснение

преди 1 година

Всъщност наричания от хохлите и слугите им град Бахмут се казва Артьомск у винаги си е бил Руски.

126

Анонимен

преди 1 година

Падна ли Бахмут, др0гаре?

125

Анонимен

преди 1 година

Украйна ще си е на Украйна, само че ще бъде приятел на САЩ и неприятел на Русия. Русия вече може да я постави в списъка на неприятелските страни, както постави България...

124

wseki

преди 1 година

"Украинците просто изтощават руснаците" - Интересно как поляка е разбрал кой кого изтощава. Ама който лъже, най-първо лъже себе си.

123

По същество

преди 1 година

Украйна ще е отново руска и Артемовск ще е град герой. Бандеровците си ги взимайте в САЩ и Европа.

122

kirilenko

преди 1 година

До Гиб Мелсън ''ХОХОЛ'' СЕ Е НАРИЧАЛ ПРЕЗ 1603Г. ВСЕКИ ПРАВОСЛАВЕН УКРАИНЕЦ ....

121

kirilenko

преди 1 година

ДоКРЕ....ТЕН ОГРАМОТИ СЕ Гиб Мелсън

120

Гиб Мелсън

преди 1 година

Руснаците наричат града Артъомовск, което ми звучи добре. Украинците му викат Бахмут, малко ми звучи като бахур. Както и да е, техния език си е техен, те си го харесват. На мен лично украинския ми звучи като полски, нещо като полски диалект.Използват много звука "Х". Вместо "говорят", украинците казват "ховорят" и .тн вместо "г", казват "х", затуй руснаците подигравателно ги наричат "хохли", защото хъкат.