21

hexz

преди 1 година

Абе хора четете правилно какво пише - "ПЛАНИРА" тоест има намерение ама кога ...........не е ясно. И аз ще си купя ферари ама ще видим кога :))))

20

Дрън-дрън

преди 1 година

Я попитайте обикновените служители в охранителните фирми, никакви бонуси и няма увеличение и на заплати.

19

Анонимен

преди 1 година

На моя мъж му дават още една заплата бонус , по 50 лв за дете на Коледа . Гледат да увеличат всяка година заплатата , дори и с 50 лв да е . Дават и две заплати , ако на някой работник му се роди дете . Гледат си хората да им са доволни работещите ,макар и да не са много високи заплатите .

18

Анонимен

преди 1 година

Планира не означава нищо . И аз може да планирам да отида в Америка , ама дали ще отида .Моят работодател за поредна година не дава нищо .

17

до 10

преди 1 година

Само да вметнем- към днешен момент български ИТ спец взима повече от немски чисто. Защо? Разходите за труд са петорни в Германия заради данъците при една и съща нетна заплата. Та моите немски колеги взимат около 20-30% надолу от мен нето. Към днешен момент получавам, колкото бих взимал в Швейцария. И съм хванал Бога за шлифера, разбира се. Имам толкова клиенти, че не мога да смогна от проекти за години напред, а с пасивен доход се уредих до края на живота си, уредих и децата си. Хубав ден.

16

Анонимен

преди 1 година

Тука май сме се събрали останалите 18 процента, а?

15

Мечтател

преди 1 година

Били планирали! И аз планирам една екскурзия до Марс. А дали ще отида? Явно ще отида, ама друг път.

14

Веско Григоров от Ле

преди 1 година

От град Левски съм . Много дашни сте били ? ! Нещо сте се разболяли и ще кихате левчета за кефчета .

13

Анонимен

преди 1 година

Едно време когато всичко беше държавно това го наричахме 13та заплата,даваха я но нямаше къде да ги харчем и ги съхранявахме в ДсК,после тихичко си ги взеха при деноминацията на лева

12

Анонимен

преди 1 година

За държавните служители няма да има...да е спокоен народа!!!

11

Анонимен

преди 1 година

Ами в анкетата са участвали примерно 100 фирми и процентите са изчислена на база на участвалите, не на база всички фирми в страната. Имам 13 години трудов стаж (и в уж в стравнително 'престижни' компании) - никога не съм получавала коледен бонус.

10

Цеко

преди 1 година

До до 2Така е човек трябва да заслужи възнаграждението си,аз също давам само на когото заслужава,даже тези дето са с многото претенции ги изпращам в "дълга почифка" и взимам нови,в хотелиерския бизнес съм

9

Джиджи

преди 1 година

Да. И средната работна заплата е 1800 лв и един мармот завива шоколада в станиол. Но да се върнем в реалността. Бонуси получават ИТ специалисти, работещи за чуждестранни компании, мислещи си че са хванали бог за шлифера, но са аутсорсинг, а в чужбина техните колеги вземат в пъти повече. Другите са администрациите, депутатите, веселите прокурорчета и т.н. скамери. Хората, работещи честно и почтено, за български фирми не са и помирисвали коледен бонус.

8

Анонимен

преди 1 година

Кои са тези фирми, които раздават коледни бонуси ??? Нито аз, нито познатите ми не получават такива !!!

7

Прост Тракторист

преди 1 година

Дават или не всяка година се занулявам покрай празниците,след това след именните дни,януари и февруари съм като мечките прекарвам ги в зимен сън на топло и с минимум харчене,тогава ако иска да се събаря икономиката,напролет възкръсвам

6

До 3

преди 1 година

Щом си се докарал до там,че да разчиташ някой друг да ти даде бонус за Коледа,определено не е за хвалене а за съжаление!Ама ти се праскай на воля,не пречиш!

5

Анонимен

преди 1 година

85% от работодателите които ще раздават коледен бонус, планират това да е ваучер между 50-100 лева. Хайде, да идва еврото и съвсем да изумим останалата част от Европа. Те затова не вярват, че ние преживяваме с тези средства и считат, че останалото идва от корупция.

4

не се учудвайте

преди 1 година

че се раздават бонуси над 1000лв., а те са много над 1000! Просто не са за простосмъртните! В Администрациите направо е брутално много! Може би е за добро , че не знаем за какви суми иде реч,защото ще ни се вгорчат празниците!

3

Анонимен

преди 1 година

Пълни глупости!!! Работя в голяма компания с няколко хиляди служителя и при нас няма такива неща като коледни бонуси. За по-малките фирми пък да не говорим. Поредната стъкмистика, нямаща нищо общо с реалността!!!

2

пълни глупости

преди 1 година

Стига сте писали глупости, направо ви се чудя, че и над 1000 лв. бонуси.