10

Лллл

преди 1 година

Има много гнило тук . И ще се извиват ръце за пари . И Европа ще намесим и правата на човека ще защитаваме . Но не на бялото семейство със законното бяло бебе . А на гледащата като теле и неразбираща какво става друга майка , от по-тъмен произход .

9

Анонимен

преди 1 година

Едва ли има родилка,която веднага след раждането да е видяла рожба та си,а после при кърменето да не го познае.Има нещо много гнило,тука. Или пак става дума за пари,както навсякъде и за всичко в БГ-тото.

8

pera

преди 1 година

И двете ми деца са родени в Шейново, преди 20г и 23 г. Нормални раждания, не планирани със секцио. Не са ми слагали бебетата на гърдите, може би по-късно е въведено, може и да не са имали време, не знам. Помня , че при първото раждане ми показаха гривничките, които слагат на мен и на бебето. При второто не помня това, тогава дори и детето не ми го показаха. Сега като се случи това нещо, се замислих, колко лесно е било да направят размяна, ако са искали.

7

Анонимен

преди 1 година

Оф, тая нпо-таджийска с обърканото съзнание... Чакам я за дули да заприказва...

6

Анонимен

преди 1 година

Идват бедни мизерни години и за да се разраждат ще трябва да ходите в махалата при Айшето. Населението намаплята и това ще доведе до глобални и много големи проблеми, за незнаещите. Няма да има доктори, сестри, учители, полицай, хора в произовдството, селското стопанство и подобно. Всичко това ще доведе до масивно оскъпяване и след 20г БГ ще се превърне в Сомалия. Помислете само защо Германия вкарва *** и то с милиони и какво ще се случва само след 20-тина години

5

Dd

преди 1 година

Имам три деца-две раждани в Нл и в присъствието на мъжа ми.Първото ми раждане в Бг общинска болница го свързвам с психически тормоз и куп архаични правила...Другите ми раждания-психическо предразполагане,обгрижване и лукс!За незнаещите-бебетата не се увиват като пашкули никъде!Не е нужна веднага баня на бебето или изнасяне от стаята на майката!

4

Анонимен

преди 1 година

Болницата трябва да плати и солена глоба, освен виновният, който следва да понесе и лична отговорност за деянието си.

3

Момо

преди 1 година

За какво са ни родилни отделения? Според НСИ след няколко десетилетия тези отделения ще са ненужни.

2

Хахо

преди 1 година

Да бъдем реалисти. Ще става и по-зле. Няма как държава, която е оставена на самотек, да има прираст. В другите страни това се стимулира. А за лекарите не ми се коментира. Хора, завършили незнайно как, преди 30+ години, пред пенсия и със старческа деменция, израждат родилки, все едно израждат крави, като при евентуален проблем с бебето, и необходимост от поставянето му в кувиоз може да бъде застрашено от какво ли не. Колко деца ослепяха от стари кувиози, колко майки не оцеляха след раждането?

1

Анонимен

преди 1 година

Откъде да дойдат пари за нови отделения? От заплатите в плик на 90% От бачкаторите ли? Или от берачите на малини в лошия прогнил запад? На неграмотно население и това му е много. Има частни болници за грамотните.