11

Анонимен

преди 1 година

Някой знае ли чисто колко получават масово повечето служители по цеховете ?Преди няколко години заплатите им бяха чисто около 1000 лева мисля ,сега колко да са ?1600 лева ако доакарват чисто месечно за Карлово и Сопот бива мисля ,не знам де мнякой има информация или работещ да сподели каква е реалността ?

10

Дядо Соци

преди 1 година

До Егати лицемерието! 4 У нас е така. Като преизпълниш нормата ,не ти увеличават заплатата , а нормата.Остатък от миналото.

9

Пенсионер

преди 1 година

Малко са. Печалбата е огромна, благодарение на Путин. Заплатите трябва да са по високи от тези в АЕЦ Козлодуй. И работници загинаха там.

8

do 5

преди 1 година

Пазарна икономика е- всеки може да работи, където си поиска. Ама тука има нещо друго- неквалифициран работник не може да упражнява квалифициран труд.

7

Митьо предприемач

преди 1 година

Много са. Ша има за по едно кило кашкавал на Маджаров от тоя със сухото мляко

6

до 5

преди 1 година

Провинциалният бачкатор умира от страх да напусне работа, защото знае, че е функционално неграмотен и друга не може да си намери. Затова е и роб до живот. Въпрос на избор е дали да си беден. Ти решаваш дали ще учиш или не.

5

ей да им се не види

преди 1 година

Как заслужават тия да останат без работници, да видим тогава кой ще си рискува живота за 100 лв отгоре. При инфлация от поне 50-60% това увеличение е абсурд!

4

Егати лицемерието!

преди 1 година

Вероятно работата се е вдигнала 10 пъти, а те получи 100-200лв и по една минималка бонус. Освен това 6,5% увеличение, това направо ме разби! 6,5% при колко процента инфлация?! И след някой друг ден ще чуем, че някой се е взривил... за 200 лева бонус.

3

Анонимен

преди 1 година

Сега ще се видят в пари. 50 евро увеличение...

2

Анонимен

преди 1 година

Аха. Далавера от "помощта за Украйна". Всичко се връща на тоя свят.

1

Анонимен

преди 1 година

Тия там са до един за Дарвин награда. Избиват се като пилци. Ама от фукционално неграмотни провинциалисти- толкоз.