14

Малко факти

преди 1 година

Без ненадежни доставчици на газ като Русия, цената на газта в Европа падна от 350 през лятото на 76 евро за MWh през декември!

13

Никола Стефанов

преди 1 година

Географски погледнато транзитьора е Турция, а не ние.

12

Анонимен

преди 1 година

Да.

11

Българите не са фили

преди 1 година

Българите искат добър живот, а това не е възможно, докато смърди на руско крепостничество. Руснаците търпят да ги газят и използват като пушечно месо. Българите не са руснаци. Българите обичат живота.

10

Има причина

преди 1 година

да сме най- бедните, най- плютите и най- дискриминираните... и това не е нечестния лош свят. Причината е че сме безлични ваг.ини без грам характер, пъзльовци от първа класа без грам хъс да постигнем нещо сами да постигнем нещо повече, да се развием и да бъдем някой

9

Анонимен

преди 1 година

Тоз е бай Шиле и Ванко две . Аманн от овце дет гласуват за евроатлантически партии .

8

Анонимен

преди 1 година

И kвo, ga ce oтkaжeм, a? Oт coлиgapнocт cъc "cтpaтerичeckия napтньop", koйтo нe ни бpъcнe и ни gepe kak, kъge и kora cвъpнe.. ?

7

Анонимен

преди 1 година

Ено време спряхме реактори щото имАхме диоти на власт. После отказахме АЕЦ Белене щот имахме диоти на власт. После отказахме Южен поток щот имахме диоти на власт. После отказахме други нещица и налагахме безмислени санкции щот имахме диоти на власт. И продължаваме да имаме диоти на враст. Ей такива като тоя ототгоре безспир дрънкащ празни приказки. От видите ли "геополитическо дружество" моля ви се значи сега.

6

Анонимен

преди 1 година

Едно време се отказахме от еднъ търбъ ся гоним ли гоним дивото а ? И непрестанни фантазии.

5

Анонимен

преди 1 година

Нинова нали беше вицепремиер преди няколко месеца,защо не направи тогава,даже при твоето управление Путин спря газа за България.

4

Анонимен

преди 1 година

До Кесаря ТервелКакви ги дрънкаш ти, бе? Ей о такива , с пяната на устата никога няма да можем да се оправим. Когато слепият политически фанатизъм завладее хората нищо не може да ги спаси. Те просто стават маши в нечии ръце. Да не говорим за икономиките на мякои държави. Който има въглища вече ги използва,де ще иде. Ами този дето няма? Що не вземете да мислите за това а не за политическите си любови и омрази?

3

Анонимен

преди 1 година

Ако ми отърва ЗАЩО НЕ? Някои хора не могат да разберат че най - важни са не геополитическите щения на някои а икономическата изгода. Писна ми недалновидността на европейската политика. Защото Австрия например много се дръгне за Турция не си дава сметка че Европа подтиква Русия да продава газта си там.Писна ми от европейска простотия.А германците използват въглища поредната немска изгъзица. Де им е политиката? У канала. Мръсно ама като няма газ. Айде обрат но в 19 век

2

Анонимен

преди 1 година

Тоз *** балкански как хитро гледа само !!! Мисли си че е по хитър и ще надхитри руснаците :)

1

Ко?Не

преди 1 година

Тия още малко ще ни убедят, че "Южен поток" е възкръснал. :)))