10

ан те такааа

преди 1 година

Ама как така 25 стинки, нали Баце е договорил ЛЕВче да е?!Ей го Деляно Джукати се хвали, размахва нЕк'ви листове......

9

до 10

преди 1 година

Моля ви, научете се, че 0.25лв. не е едно и също като 0.25ст... 0.25ст. означава 1/4 ор 1 стотинка... 0.25лв. или 25 стотинки, това е.

8

Анонимен

преди 1 година

Сега последно левче ли е или 0.25ст?

7

Анонимен

преди 1 година

Дайте я тая отстъпка. Хората вече не могат да си карат фераритата. Започнаха да ги палят.

6

Анонимен

преди 1 година

Е какво стана? Нали гласуваха в НС за 1 лев отстъпка?

5

Joko

преди 1 година

Не заблуждавайте хората ! 90% от внесените 90 млн. днъкът на ЛукОил са ДДС. Само 10% са данък печалба !

4

Анонимен

преди 1 година

Евтини горива и нови автомобили означава повече пътувания в страната и чужбина, повече пари в икономиката. За жалост вече и за някакво клио искат 80к, видите ли било електричка и трябва да влезнат китайците и да ги фалират всички евроавтопроизводители наглеци, които искат тройно за нещо което предлага същото.

3

Бензиджия

преди 1 година

Не съм съгласен! Когато се повиши с 30 Ст. Беше на 3.70 лв . Сега е на 2.65. Трябва да отпадне тая мярка , защото ще фалираме!

2

Ще станем Аржентина

преди 1 година

С тоя популизъм и раздаване, не, по-скоро хвърляне на пари към народа ей така от високо, през каляската, ще повторим пътя на Аржентина. Държава със силна икономика, държавен преврат от военен и станал президент, по същия начин раздавали пари на който видят и хоп, след 5 години та до днес, Аржентина е най-смляната икономически страна. И то страна с много природни дадености, би трябвало да е водеща световна сила и е била, НО, хоп преврат и най-бедни. Та и ние, по същите стъпки, преврати, париЛетят

1

Анонимен

преди 1 година

Подигравка с народа български! 0,25 стотинки отстъпка, при положение, че тия взимат 12 хиляди лева заплати! Срам и позор!