70

Анонимен

преди 1 година

Тия ист-ре-щяха! На цял свят писват с ЦИР-ко-вете!

69

Стига глупости

преди 1 година

До Бочко "50% от белите руснаци са с украински корени"? Бочко, Бочко. Вятър те вее на бял кон. Какви украински корени? Все едно ние да сме със (северно) македонски корени. Чети историята.

68

Пак по опорката?

преди 1 година

До Спасете руснаците!: Г'лупости са това. Кой така изсипва от камиона хора, хванати от улицата, направо на бойното поле? Укронацистите може и да го правят с хора от т.н. териториална отбрана, но не и руската армия. Мобилизираните в Русия, въпреки че имат военни специалности, поне месец правиха военни учения преди да заминат в зоната на военните действия. А повечето от тези 300 хиляди дори още не са там а са в резерв.

67

Жигулист

преди 1 година

Толкова напъни, фриволни журналистически изхърляния на съпортъри-путинисти, за да се окаже накрая, че се окопаваме назад, а за настъпление напред и дума не обелваме. То затъ вече 7% от обявената за руска територия земля вече не е руска изцяло. На рашките им остана само дърленето, фантасмагориите и резилът от Великата Овенна Обстипация. Другаре, Нова година иде. За десет месеца овенна осирация - толкоз.

66

Мега умен тип

преди 1 година

Да приемем русия и украйна в ЕС и да приключва тази война.

65

Жертвоприношения

преди 1 година

За войната Путин изхарчи 500 милярда,ако беше дал по 1 милярд на всеки украински депутат сега портрета на Путин щеше да е във всеки кмедски кабинет във всяко селце в украйна.Но някой иска кръв и хаос...

64

Терор над народа

преди 1 година

95% от руснаците мечтаят да живеят в гнилия запад другите 5% ги е срам да си признаят ,че и те искат...Представете си, че живеете в страна където ако кажеш Не на войната ще лежиш в затвор с убийци и спинозни 8 години...

63

Спасете руснаците!

преди 1 година

Представете си ,че сте руснак мъж на над 18г. Идват едни с маски натоварват те в еди фургон и те изсипват на фронта под тежък обстрел.Пред теб стрелят зад теб главорези от частни фирми са готови да те разтрелят ако погледнеш назад.Храна няма дрехи и оборудване или на 50 години или евтини пласмаси от алибаба.Представете си ужаса който изпитват тези хора!

62

Бочко

преди 1 година

50% от белите руснаци са с украински корени и като Украйна влезне в ЕС след години десетки милиони руснаци ще се редят за украински паспорт.

61

Анонимен

преди 1 година

Шойгу извърши инспекция на подразделенията на ВС на РФ в зоната на СВО.

60

Стига глупости

преди 1 година

До Реалността: Много ти е мижава реалността. Украинската армия край Москва? По-голяма г'лупост не можа ли да измислиш.

59

Един кинжал

преди 1 година

Русанците пуснаха пробно един 'Кинжал' - и запада още не си е сменил пълния памперс!

58

Паралелна реалност

преди 1 година

До (не)-Реалността: Ти верно ли? То краварите ако са могли - отдавна да са разбили Русия на части, ама не могат!

57

Реалността

преди 1 година

Добре ,че са американците да възпират украинската армия иначе отдавна бойните действия щяха да са около Москва...

56

анонимен келеш

преди 1 година

Нещастните български русофилчета са безкрайно огорчени,че и без руски газ тук в България е светло и топло през Зимата:):):)Те бяха готови да се жертват в името на путин и да им тракат зъбите на студено,да си светят със свещи само и само да докажат,че България без руски газ не може да съществува:):):)Ко стана?:):):)Ко?:):):)Са опорката е да заплашват за следващата и по следващата Зима:):):)Тежки дни за русофилчетата:):):)Зорлен живеят на светло и топло:):):)

55

Русия ако заговори

преди 1 година

Русия ако заговори за ядрено оръжие ще е за УПОКОЙ, не за успокоение! Стига сте творили новини за собствена консумация!

54

Фекална новина

преди 1 година

пак мирише на пропаганда.

53

анонимен келеш

преди 1 година

Видя се ,че и без руски газ тук в България ще празнуваме топла и уютна Коледа и Нова Година:):):)Имам един съсед заклет русофил къде оня ден ми се закани,че по празниците ше ми спре тока централно от общото табло за да ми бъде тъмно и студено,както той се кълнеше преди няколко месеца,че ше бъде положението в България сега:):):)Ако го набараме долу да пипа със съседите голям лабут ше отнесе:):):)

52

Казвам ти дъще

преди 1 година

Сещай се снахо! Та руснаците говорят за наглостта на НАТО, А Нато се сеща че може да му поникнат ядрени гъби, от своя страна нашите новинари си мислят, че става дума, че руснаците говорят за ядрени оръжия... ЯСНО!

51

ами

преди 1 година

Нищо не става от руснаците само лъжи и балалайки