32

Тихомир

преди 1 година

Затваряйте Нефтохима и проблема е решен.

31

Анонимен

преди 1 година

Много корупция има във всяко българско правителство, затова всички плащаме цената на руските фашисти в Лукойл.

30

До35

преди 1 година

Недей забравя,че до вчера Русия беше хегемон в търговските взаимоотношения с източна Европа,днес обаче ситуацията е променена и ние можем да си търсим правата и най вече ПАРИТЕ!

29

Анонимен

преди 1 година

При вас повече ли плати, за 12 години?

28

Анонимен

преди 1 година

Обаче защо на снимката лявото му око е различно?Така е излезнал на снимките ли?Да си е правил наскоро вуду ритуал?

27

Анонимен

преди 1 година

Че 12 години докато управляваше ГЕРБ да са плащали нещо повече от 0-ла ? Ако това не е нагло изказване ,"здраве му кажи".

26

Анонимен

преди 1 година

Ушатият фелдфебел,има ли мнение по въпроса,или от навеждане на червената олигархия не му идва на акъла,който и без това е в ограничени количество в негова капацина?

25

Анонимен

преди 1 година

Жалка работа...

24

Анонимен

преди 1 година

Някой му е платил да забрави.

23

Анонимен

преди 1 година

До 13:Аре спри се с тези "русофили"!Не сме ничия колония,а си бяхме самостоятелна държава.Сега някакви се опитват да ни окупират и заробят...Е,нали се сещате,че като вкарвате от другаде нефт ще има комисионни и ще се окаже накрая по-скъпо?Също като с газа,който щеше да е 4 пъти по-евтин,а се оказа по-скъп.И днес по телевизията каза,че ще поскъпне пак.Почвате с "русофилите" и "русофобите" когато искате да ни крадете.

22

Анонимен

преди 1 година

А бе гербавите забравиха ли че 12 години те управляваха държавата?!А тая лъжлива гербава личност Добрев забрави ли че по това време беше енергиен министър и не си мръдна пръста да обложи с данъци Лукойл, но иначе не забрави да облажи цялата си хасковска рода с обществени поръчки, а останалата назначи на държавна работа в Хасково, като нагло твърдеше че родната му била дрийм отбора на Хасково и по добри от тях няма. Ей това герберастите са най големите наглеци и крадци.

21

Анонимен

преди 1 година

А бе гербавите забравиха ли че 12 години те управляваха държавата?!А тая лъжлива гербава личност Добрев забрави ли че по това време беше енергиен министър и не си мръдна пръста да обложи с данъци Лукойл, но иначе не забрави да облаци цялата си хасковска рода с обществени поръчки, а останалата назначи на държавна работа в Хасково, като нагло твърдеше че родната му била дрийм *** на Хасково и по добри от тях няма. Ей това герберастите са най големите наглеци и крадци.

20

Христо Христов

преди 1 година

Виденов падна, защото искаше държавният Нефтохим, управляван от ЕООД-тата на Луканов и ДС да внася печалбата си в бюджета. Луканов и ДС му спретнаха преврат, а про'с'таците скачахте по площадите. После влязохме в ЕС, където има свободно движение на капитали и стоки. Защо ревете сега, че Лукойл не плащал данъците си у нас?

19

Варненец

преди 1 година

Драги хора може ли да ми уредите живота, все пак и за мен трябва да има уреден и хубав живот?!Аз също съм човек с чувства и душа!

18

Христо Христов

преди 1 година

"Те си признаха, че тяхната печалба е 2 млрд. и 100 млн. лева на година. А къде отидоха за тази година? Къде са те? Изтекоха в чужбина." - в ЕС има свободно движение на капиталите. В България 95% искат да слугуват на холандците, в холандия 0% искат да слугуват на българите. Затова и Холандия е по-богата от България.

17

Анонимен

преди 1 година

А колко такива изказвания направи докато беше на власт последните 12 години? Лукойл да не е от една година на пазара! Просто по време на ГЕРБ си имаше конфорт.

16

Друга тема

преди 1 година

Някои хора не могат да възприемат факта че и за мен трябва да има УРЕДЕН и ХУБАВ живот ! Те са виновни че аз всъщност не живея, а само съществувам ! Ако България беше нормална страна аз нямаше да бъда зле , а твътрде добре !

15

Уйо

преди 1 година

При Герб може нищо да не са плащали,ама бензина беше 1.80лв.бе калъфи

14

Уфф

преди 1 година

" Братята" ни лъжат и източват най- добре!! А ние се радваме на това и им ръкопляскаме - искаме още от същото!!! 45 год НЕ СТИГАТ!:)

13

О хо хо

преди 1 година

Не разбрахте ли, че Лукойл управлява БГ - и преди, и сега!!! Те затова Луфтханза ни слагат в РФ.