561

Анонимен

преди 1 година

Последната руска цел в Украйна е освобождаването на Русия от кремълската шайка, заедно с нейния главатар!

560

Пророк

преди 1 година

Путин ще се бие на живот и смърт. Западът - също. Мобилизация на обединения Запад ще дойде и до нас тук!!! Дано греша!

559

Майна

преди 1 година

Последното изказване на Путин вещае Не примирение, примирие и мир, а точно обратното! Циркон и Сармат ще бъдат използвани. Дано не улучат Йелоустоун....?

558

Анонимен

преди 1 година

Този павиан с ботокс, здраво се оплете

557

Малее

преди 1 година

То и Хитлер е халюцинирал за въображаеми армии преди да приключи.Всички диктатори свършват по един начин

556

Тошо

преди 1 година

Като на лелка в детската градина се развива мисълта на тези хорица!Този ме удари , сега и ти го цапардосай, така му се пада, не, не е за вярване!Когато технологиите изпреварят духовността, релсата се изкривява и върти на едно място!Важното е да има движение, не посоката а това е грешка, на висока цена!Къде е този народ от 140 000 000 души, да каже чакай малко, 1 година какво ...нищо смърт, стрес, страх и 1 000 000 000 000 000 рубли потопени, а ние сме гладни!!!

555

Анонимен

преди 1 година

Браво на Путин!!! Отдавна трябваше да свърши тая работа.Нека пропадналите и дрогирани западняци разберат ,че Путин командва парада!!!✊✊✊

554

Анонимен

преди 1 година

Украинците винаги са били нация от предатели, те лесно преминаха на страната на германците и им служеха през Втората световна война, те също лесно последваха Америка, която им обеща планини от злато, ЕС, безплатни и европейски печалби, те също лесно предавали православната си вяра, ставали католици, униати, езичници. Сега в Европа ще празнуват Коледа на 25 европейски, а преди това празнуваха на 7 януари. Народът на предателите лесно ще падне под този, който дава повече.

553

Демократ

преди 1 година

Внимание подръжниците на Путин,той първо атакува страхливците както пръв спря газа към България,даже една Словения изпрати на Украйна своите С-300.

552

ЬЬЬ

преди 1 година

Покрай фашизираната шайка в кремъл и войната й в Украйна намразих рушия, рушнаците и всичко рушко,и това ще продължи и в другият ми живот ако го имам. И не само аз,а и целият демократичен свят мисли като мен.Слава на Украйна!!!

551

Анонимен

преди 1 година

Ще постигне дръжки.

550

мдаа

преди 1 година

Целта на Руската империя и Ссср като приемник на империята спрямо Укрйна е била една унищожаване на украинската идентичност и на всичко украинско.Това обяснява геноцидите от 1017-23 /колективизацията/1933/гладомора/,,1946 изселването и репресии след всв и пр. както и 2022 денацификация

549

Наркото

преди 1 година

Има бяло на пръста под носа. Пак се е нашмъркал.

548

Анонимен

преди 1 година

само Русия ще ви оправи обърканите чипове и подложките на краварите

547

Анонимен

преди 1 година

Това за новото оръжие ми е познато от недалечното минало! Има няма 80 год от тогава! Удавника и за сламката се хваща!

546

до 615

преди 1 година

това сънувате и ви облъчва бай дън и орсулица

545

Анонимен

преди 1 година

Русия губи войната и всички го виждат.

544

Анонимен

преди 1 година

жалки коментари от платените еуроатлантичета - мисъл няма ,градивна критика няма,само плюене - ама толкова е капацитета

543

Имаше такъв филм

преди 1 година

"Да обичаш на инат"....Сега Путин се инати и не иска да признае,че е направил грешка.Но непризнаването на една грешка е още по-голяма грешка.И ако в реалния живот такъв индивид дето все се инати,не си признава,че е сгрешил най-често е изолиран особняк и никой не иска да общува с него така става и с държава,която се държи по подобен начин.За да си признаеш грешка се иска мъжество,смелост доблест,а Путин няма такива качества.Той се изживява за бандит,пред който целия свят да коленичи.Не е познал!

542

Старец

преди 1 година

Годината е 1957. Въздрасните хора по добруджанските села,стоейки по пейките си говореха: Кой му дади атому на тоз руснак бря. Ами той ша натисни копчето първи,защото е некадърен.