23

Анонимен

преди 1 година

Значи отделят България от Румъния и ни оставят в 5та глуха! :(((

22

Ръб!

преди 1 година

Въведоха хартиени бюлетини и електронни билети и карти в градския транспорт в София!Wonderland!!!!

21

Анонимен

преди 1 година

Фелдфебел-ушкоРадев,няма ли да даде някакво мнение,или от навеждане на червените олигарси си е загубил разсъдъка,не че го е имал преди това де!

20

ало бг политици

преди 1 година

защо мълчите или лапате коледни суджуци

19

Русе

преди 1 година

Аз съм от град Русе и работя в Букурещ в строителството, имам 1200 евро заплата плюс храна и квартира. Аз съм близо до дома на 60 км, дори не си струва да ходя по-нататък в Европа. Той има много добри заплати, за разлика от нас, особено в строителството

18

Анонимен

преди 1 година

А скочиха ли румънците на ЕС? Скочиха. Такива май-ни им теглиха веднага, че свят им се зави на ония от ЕС. И ето го резултата. А у нас какво стана? ДБ веднага се наведоха заедно с ПП да обясняват колко сме зле, как сме си го заслужили. ГЕРБ веднага побързаха да се предложат за украински изтривалки и резултата какъв е? Сочен и гнусен. Разберете го, никой не понася натегачите и тия дето не уважават сами себе си. Махайте тия скапани политици. Съсипаха ни държавата

17

Анонимен

преди 1 година

А България излиза от ЕС до половин година!

16

Шенген

преди 1 година

Европа много се бори за Румъния в Шенген, защото там имат големи инвестиции, особено в Трансилвания

15

Анонимен

преди 1 година

До 15 . Назе требе да ти бомбардира от Русия . Та да реши е от кой сме.

14

Европа

преди 1 година

Румънците имат добри заплати, летуват из цяла Европа, лятото на морето 75% са румънци, ако не бяха те хотелите щяха да фалират. Направете еднодневна екскурзия до Букурещ или планински курорт, за да видите разликата от нас

13

Анонимен

преди 1 година

Браво на мамалигарите,вече имат крайна дата за прием в Шенген,сега остава да чуем нашият ушат-фелдфебел(радев),главният лобист на червената олигархия в България да каже какво правим ние?П.П.на мнение 16,нещо повече освен опандизени над Шест хиляди червенушковци,те вземаха,че и очистиха няколко дузини от тях а ние какво направихме,направихме ги първи капиталисти,които сега си разиграват коня и ни правят на луди!

12

Анонимен

преди 1 година

Румъния вкараха 6000 корумпирани чиновници, прокурори, съдии и политици и нещата тръгнаха. Заплатите им се удвоиха, ама за разлика от наша мафия, тяхната не попадна на народ.

11

До Реалист

преди 1 година

Казваш Борисов и Пеевски не са на власт от 2 години, като всичките им фирми са обвързани с дългосрочни договори на държавна хранилка, калинките има са на определените места и кметовете им са си на власт, какво като не са в управление. Да не мислиш, че ПП управляваха, бяха във властта, но не управляваха, нямаха тая възможност.

10

българин

преди 1 година

България да се готви тогава за военен удар от Русия. Това е правилното решение. Оказахме се , че не сме за ЕС и заслужено не ни желаят . Но не доказваме , че и на руснаците сме 100% верни . Те също ни нямат доверие. Е затова трябват руски бомби и тук.

9

Ти сериозно ли

преди 1 година

До " реалист". Каква презумпция бе роб такъв. Харесва ли ти да сме държава от третия свят? Нация от емигранти, мутри, чалгари и 6ай 7аньовци??? Хърватска е държава която водеше война до 95та а е 10г пред нас!!! Причина-разправи ха се юг-комунистите, а тука Желев ни" помири" с тях! Не били на власт... Хич! Прокуратурата е тяхна. Върнаха хартиените бюлетини. Всичко точно, а?

8

Анонимен

преди 1 година

Обещаното не е като даденото. Дрън, дрън, дрън, дъра - бъра ние 10 години сме извън шенген. Да се направи коридор за бежанците през България и Румъния и да се оправят както мога. По 100 евра на беженец официално за да оправим бюджета и с автобус на сръбската, македонската, гръцката или Румънската граница. Да се оправят евроатлантиците с тая работа. И немския отбор по футбол ще изглежда като френския с нито един бял.

7

България

преди 1 година

Минималната им работна заплата вече е 600 евро в България, замръзнала е на 355 евро, а средната заплата е почти 1400 евро, развиват се бързо икономически, имат чуждестранни инвестиции за десетки милиарди евро, къде сме ние?

6

Анонимен

преди 1 година

Дано нискоинтелигентите на ГЕРБ, разберат посланието. От много пред Румъния, до много след нея.

5

Маламир

преди 1 година

Иначе казано, от ЕС ни казват че сме комунисти и мафиоти! Ето до какво водят Гешев, Борисов и Доган!

4

Мда

преди 1 година

Мислете малко с главите си.Абсолютно същото би казала и ако е на посещение в София.Тези обещания не струват пукната пара.!