9

Банкеръ до 3

преди 1 година

И като платиш 25 лева билет трябва,като идеш 200 пъти за риба да си пълниш живарника ли?Да зарибяваш язовир пълен с плевелна риба и хищници е все едно да сееш домати на стърнище без да го поливаш и да се надяваш да набереш нещо.Във всеки рибарник плевелната риба се унищожава,а ИАРА я охранява да си хвърли хайвера.Некадърници се назначават умишлено повсеместно.Даже кормораните са защитен вид и ИАРА им се радват,като изяждат по един тон на ден.

8

PR акциите

преди 1 година

продължават,нали идват избори :)

7

Бай Иван

преди 1 година

Тази агенция е меж да те лъжа.Отчитат дейност за да си управдаят заплатите.Иначе бракониери колкото искаш по всяко време,на никой не му пука.Обаче бракониерите имат пари а Агенцията е държавна и всичко е възможно.дали пък не си разделят улова и всичко е точно.ха ха ха 300 метра смях.

6

пфффф

преди 1 година

То като знам в Свищов кой кара джипа на ИАРА и кой отговаря за бракониерите по река Дунав в региона и да се чуда да се смея ли или да плача.Тъжна работа с тая агенция е. Поне в Свищов.

5

Анонимен

преди 1 година

Вие май се гаврите със хората а?

4

69

преди 1 година

ШШШтт тихо, образувано е поредното следствено дело срещу НЕИЗВЕСТЕН извършител.

3

Абе

преди 1 година

До кога в България ще се толерира бракониерството? Плащаме билети, ловим с въдици, връщаме уловената риба и ни смятат за "будали". Провеждат се мероприятия по зарибяване, а "***", които живеят в близост до язовирите си мислят, че всичко им е бащиния и правят, каквото си искат! Вкарват мрежи, обират рибата и продават на магазините на минимална цена. Абе с една дума, едни плащат и създават, други крадат и унищожават! Тях не ги интересува, дали рибата е в период на размножаване или не.

2

Нафарфорий

преди 1 година

Какви 300 метра...вие майтап ли си правите?!!! Преди да се удавят бракониерите,постоянно в язовир Мандра имаше поне по 10 км мрежи! От време на време ИАРА вадеше по нещо за пред медиите,след това си ги раздаваха същите мрежи на " свои " хора и кръга се затваряше.....И сега пак има мрежи ,но го правят по- внимателно...Докато няма ефективни присъди ,така ще е...

1

аахахахааа

преди 1 година

От Белене до Свищов тия от тая агенция били хванали едно лице?!?!?!?Ааахахаааа, абе наште момчета от тая агенция, застанете на центъра на Белене или на Свищов и питайте бе, ще ви кажат за поне десетима бракониери които ловят риба по Дунава с ток и бомби. Еййй големи па ляци сте ей!