25

Йонко Евреина

преди 1 година

Не плачете на чужд гроб!

24

Анонимен

преди 1 година

До Хахаха и т.н.Живея във франция близо до Женева.Пжлно е сразни богаташи от Дубай,Доха Шардйа Абу Даби.И семействата им живеят целогодишно.Защо харесват Клоаката .Че и купуват нови имоти инвестират в парцели и още имоти за себе и за семейството си.Защо не си седят в Дубай,абу даби катар и т.н.Защо европа привлича като магнит всеки който има пари.И не само пари.Ами да отидат в необятната Русия.Европа е била е и ще бъде движещата сила на света.

23

Хахахахахахахахахаха

преди 1 година

Нормален човек когато се разходи из Дубай, Доха, Абу Даби... и осъзнава, че Европа се превръща в клоааакка!

22

Анонимен

преди 1 година

Колко устойчиво може да е нещо насред пустинята? Даже водата им се докарва от другаде. После се чудим защо азтеките са си изоставили градовете.

21

Анонимен

преди 1 година

Да си внесат китайци и или индийци да им работят, управляват и ползват спортните съоръжения, имотите, бизнесите и т.н. Хем има вероятност да им живне зоната

20

Варненец

преди 1 година

до 28 Това ми напомня на мола във Варна на който му казват Варна Тауърс с двете кули. Хвърлиха се милиони и сега стои празен. Тук там някъде офисче е останало в сградата.

19

Анонимен

преди 1 година

Катар е около 10 пъти по-малък от бг. А има над 10 000 пъти повече инвестиции. Що? Щот нали сме убави?

18

Анонимен

преди 1 година

Тия чаршафи пръснаха милиарди за 8 стадиона и сега ще стоят празни защото катарците са 3 милиона население, а стадионите са по 40 000 места само един е с 80 000. Ще стоят празни на всеки мач, а инвеститор няма да се намери. Баш в Катар да влага в стадион? Муахахаа...то да е хотел стадиона.

17

Анонимен

преди 1 година

Това, точно от българи казано и коментирано, е супер нелепо!

16

Анонимен

преди 1 година

Ами така си е- кой нормален ще отиде да си купи жилище в Катар или хотел? На пясък са се нагледали чуждите туристи. То друго няма там. Пясък и хотели.

15

Анонимен

преди 1 година

"До Анонимен 18 - Антисемит, богохулниик и еретик! Хммм ... Време е, и другите две да станат престъпление!" - ти да не си евреин, че се палиш толкова? Отиди да се прекланяш на евреите Зеленски, Хитлер, Ленин, Паси и там всяква напаст за която се сетиш.

14

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 13 - Супер си е, да си строиш сам ... лошо е, когато някой почен да ти казва КАК! Още по-лошо е, когато някой зпаочне да ти иска ПАРИ, зада ти разреши, да правиш това, което се прави попринцип.

13

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 18 - Антисемит, богохулниик и еретик! Хммм ... Време е, и другите две да станат престъпление!

12

Анонимен

преди 1 година

"Му - ха - ха ! Няма мир под сянката на алах рогатия!" - всяко малко дете знае, че рогатия е Йехова и той мъти всички води както в Украйна, така и в Сирия, така и в Армения. Де що има замесен евреин мир няма.

11

пасарела

преди 1 година

Пръцковци , ако са богати ! Нека да видят в БГ плувният комплекс в София на Червено знаме и да знаят какво ги чака !! По добре е да се правят еднодневки балони и след това бързо да се "пукат " и да няма следа !!Не е нужно за такава цел да се хвърлят толкова финанси !!! После , не са ни толкова на обществото необходими гумени глави с пари !!

10

Анонимен

преди 1 година

"Строителната мафия в България заедно с брокерите умишлено зомбират населението с фалшиви (завишени) цени на жилища и имоти." - когато една държава няма строителни войски тя остава на милостинята на капитализма.

9

Анонимен

преди 1 година

"Посетителите от Саудитска Арабия, които изчезнаха след дипломатически спор през 2017 г. и останаха настрана по време на пандемията, отново съставляват 24% от туристите на страната - най-големият дял от която и да е държава." - Катар е в лагера на Иран. Сега, се очаква Саудитите и Иран да се сдобрят и както каза Мохамед бин Салман Ал Сауд - "Целта чи е Близкия Изток да стане новата Европа." С това и войната в Йемен ще утихне. Дано турци и азери се опомнят скоро и да спрат да създават проблеми.

8

Анонимен

преди 1 година

По-голема откаченящина от Бг-то нема в целата вселена.

7

Анонимен

преди 1 година

Спадовете на цените на жилищата в Швеция продължават за осми пореден месец, на фона на най-сериозният спад от три десетилетия насам. Цените са надолу с 15% от март досега, според данни на жилищния индекс HOX от Valueguard, пише Bloomberg.Голяма част от анализаторите прогнозират спад от 20% от най-високите нива. При по-неблагоприятен сценарий, с бързо нарастваща безработица и по-големи от очакваното увеличения на лихвените проценти от централната банка на Швеция, спадът може да бъде по-сериозен..

6

АбдокодирХоджибобоев

преди 1 година

Строителната лудост е в СА. В пустинята СА започва строителството на "Линия". Линията представлява дълъг 170 км покрит хангар. Вътре в хангара ще се построят жилищата, болниците, училищата, ресторантите, офисите и фабриките. Няма да се допускат ЛПС, а ще има изкуствено интелектуален градски транспорт.