26

Анонимен

преди 1 година

До моето мнение 24 - a, недей така- забравяш зелeнясалия

25

Анонимен

преди 1 година

Какво е да живееш под руска обсада в Украйна?" - а какво е в ежедневно бомбардиран от укритe Донецк в продължение на 8 години ??

24

До този "кмет&q

преди 1 година

Ти къде беше когато нацистите бомбардираха Донбас осем години и избиваха цивилни граждани защото говорили на руски ? И тази Миленла дали и пукаше за изгорените живи деца в Донецк от 2014г насам ? Нещо да кажете и двамата за Алеята на ангелите в Донецк ?

23

Анонимен

преди 1 година

Ахахаха тоя папуняк откъде знае какво се случва в Мелитопол като от месеци не е припарвал там. Същата работа като да разбираме какво се случва в Иран с помощта на ББС Персия чийто единствен офис е в Лондон и Персия присъства единствено в името

22

Анонимен

преди 1 година

Този кмет избяга от Мелитопол на 24.02.22 и оотогава не слиза от соц мрежите с лъжите си.

21

мдаа

преди 1 година

Хърватският президент Зоран Миланович за обучението на украински военни в Хърватия и сътрудничеството с Украйна. - От няколко дни казвам: внимание, сдържаност. Да си нечий васал, да отговаряш на нечии желания, не е това, от което се нуждае държавата. А най-лошото е, че някои хора в Хърватия го правят за зaдниka и кариерата си.Украйна не ни е съюзник. Опитват се да ни принудят да го направим.Тя цинично получи статут на кандидатка за ЕС. Това е настоящият Европейски съюз. Унижение, ЕС е нула.

20

СТУГНА

преди 1 година

До БългаринАйде сега не се прави, че не знаеш защо се срина Мариупол.

19

Анонимен

преди 1 година

КАК КАВО Е? ГОЛЕЕМ КЕЕФ! РУСКИЙ МИР! МНОГО ПОЛЮСИЙ АНТИ ГЛОБАЛИСТКИ АНТИ АМЕРИКАНСКИ РАЙ!

18

Анонимен

преди 1 година

До Хайл химарс "Червените шушляци са агресор и вече го духат" --- повтори го още 100 пъти... ама пак няма да се превърне в истина хахахаха

17

Анонимен

преди 1 година

До Българин "Вижте в какво превърнаха Мариопул." ------- гледаме! Тамън вчера гледах новите блокчета построени в Мариопул! Нови блокчета, нови улици, нови паркове... в пъти по-хубаво от така наречената "европейска" столица София или който и да е друг "европейски" град у нас!

16

Анонимен

преди 1 година

ОФИЦИАЛНО ОТ ВЕРОЛОМНОТО И МАСОВО НАХЛУВАНЕ НА РУСКИТЕ ПАНЦЕРДИВИЗИИ В УКРАЙНА ИЗМИНАХА 300 ДНИ. НО НА АНЕКСИРАНЕТО НА УКРАИНСКИ ТЕРИТОРИИ ФЮРЕРЪТ ПУТИН СЕ РАДВА ОТ 2014 ГОДИНА. РУСИЯ НИКОЙ НЕ Е НАПАДАЛ,НО РУСКАТА АРМИЯ,ЧЕЧЕНСКИЯ БАШИБОЗУК И ЗАТВОРНИЦИТЕ НА ПРИГОЖИН БЕЗЧИНСТВАТ В ЧУЖДА ДЪРЖАВА!СВОБОДА ЗА УКРАЙНА!

15

Ако знаеха ...

преди 1 година

Нямаше да измислят такива опашати!

14

Българин

преди 1 година

Най-големите успехи на руската армия в тази война са срещу трафопостове,водопроводи и жилищни сгради.Вижте в какво превърнаха Мариопул ,вижте Донбас с непокътнатите сгради и си отговорете кой е фашиста!

13

Двойни стандарти

преди 1 година

Защо тези "големи журналисти" не вземат интервю от някой гражданин в Донецк или Луганск зада разберат истината и защо започна войната?!

12

Анонимен

преди 1 година

А може ли да напишете нещо за какво е да живееш в постоянно тероризираните от нацистите области преди 2022???

11

Анонимен

преди 1 година

Руските жители на Донбас живеят така и даже по зле от осем години.

10

Анонимен

преди 1 година

ПУТИН Е АНТИХРИСТА

9

До Реп

преди 1 година

Никога няма да поканят. Нали ще ги изпоуволнят западните им куратори и ще им спрат грантовете. Но ние и без тях си знаем истината.

8

Анонимен

преди 1 година

Живехме 45 г. Знаем какво е. Нема нужда. България се върна векове назад в развитието си.

7

Евтина пропаганда

преди 1 година

Ами същото като да те бомбандират осем години в Донбас ! Или да изгаряш живи хора само защото говорили на руски ?! Авторката да каже нещо за изгорените руснаци и българи в Одеса през 2014г. И да разкаже историята на децата от Алеята на ангелите в Донецк ? Този м. ухльо къде беше тогава ? А тази Милена е редно да попита и другата страна в конфликта.