30

До 33

преди 1 година

Чети с разбиране, ако имаш с какво. Говоря за независима, успяла жена. Финансово независима. Какво може да предложите на такава. Разчела ви е още в началото и знае, че семейство с такъв дето дели, не става. За какво й е още един да я поглежда, не зависи щастието й от мъжете.

29

Майната Ви!

преди 1 година

Навсякъде гнилoч и празни лакърдии, а само фасона ни европейски. Мъж и баща да не си в евроатлантическа България, брате. Стопяват ти лагерите разни златoтърсачки, разни съдилища, съдии и институции. Гнила, ялoва държава. То ако всичко беше наред, тези хора нямаше да бъхтат път до парламента и да искат промяна. Според женското племе излиза, че им трябват осеменители, а не бащи. Бог да прости България!

28

до анонимен 30

преди 1 година

Справедливо би било, ако Вие родите 1 дете и мъж Ви да роди 1. То неможе само парите по равно !

27

Анонимен

преди 1 година

За протокола - разведена съм. И Слава Богу. Бившият ми мъж изкарваше за трима, държеше да делим всичко на 2. Когато единият получава 1000, а другият 3000, справедливо ли е всичко наполовина ? Ами - не, не е справедливо, затова съм разведена.

26

До 27

преди 1 година

Е, мисля, че сме заслужили, нали ? А и искаме щото стиснатите мъже не дават, пък искат после и те права, като елементарни задължения не могат да изпълняват, а устите им големи.

25

44

преди 1 година

До :-) 4: Децата са ми големи и не съм разведена, но ще ти кажа, че жилището си е мое собствено, заплатата ми е по-висока от на съпруга ми. А ако аз давам 1000 лева за отглеждането на дете, ако бях разведена, толкова трябва да дава и той. Все пак и двамата сме родители. С равни права, но и задължения. Така че няма мъж, няма жена.

24

До 22-26

преди 1 година

Така ли? Затова ли непрекъснато искате субсидии, дарения, социални помощи, субсидии, специални закони, кризисни центрове? Сигурно защото сте много силни и независими.

23

Анонимен

преди 1 година

До :-)Жените отдавна могат да си изкарват пари да гледат децата и без прехвалените мъже. Интересно какво можете да дадете на такава жена - нищо.

22

Анонимен

преди 1 година

До :-)Ако се сравнява приноса на мъжа и жената в брака и семейството, при развод за мъжа не би трябвало да остава почти нищо, предвид на това колко жертва жената.

21

Анонимен

преди 1 година

До До 19,20,21Ами някои жени нямат проблем да си заменят мястото с мъжа. Изкарват достатъчно пари. И аз искам да ходя само на работа и да щипя колежките, докато жена ми вкъщи бърше повърнатото на бебето. Лесно ви е, нали ? То и пари да изкарвахте, мъжете, ама и това не можете, освен, че кръшкате. Всяка жена ще ви бие шута на такива, и деца няма да ви ражда.

20

Анонимен

преди 1 година

Те развиват такива проблеми и като виждат бащите си. Гавренето на бащите с майките след развода е често срещано. На никоя жена не й трябва миризливото ви жилище, дръжте си го. Жените отдавна са доказали, че са равностойни на мъжете, но не е и нужно да се мерят с тях. Зле е положението, защото жената жертва повече от мъжа, кариера, общуване, средства, за да ви отгледа и изхрани децата и после я зарязвате заради млади. И младите ще ви бият дузпата.

19

До 19,20,21

преди 1 година

Повтарям си въпроса. Като е толкова зле положението, защо не си размените местата с мъжете? Те да получат попечителските права, издръжката и те да ползват жилището, придобито по време на брака.

18

една жена

преди 1 година

До До 15 Кои ние? Всеки човек отговаря само за себе си, за своите действия. Няма как да познавате всички жени и да знаете дали аз, например, мога да бъда обвинена.

17

една жена

преди 1 година

До :-) 14 Не всяка жена, която може да предостави по-добри условия на живот и грижи на децата си, е феминистка. Това е искала да каже 9, според мен.

16

До 15

преди 1 година

Излишна битка, която вие предизвиквате.

15

:-)

преди 1 година

До 8. Ами като е толкова зле, защо не си размените местата с мъжете? Те да получат попечителските права, издръжката и те да ползват жилището. Второ, откъде-накъде парите и имуществото се делят 50 на 50, а не се гледа приносът на мъжа и жената?

14

една жена

преди 1 година

Във всеки случай трябва да се гледа какво е най-доброто за децата. Излишна и битката между половете.

13

:-)

преди 1 година

До точно така. Напротив, феминистките само гледате да се уредите на държавна, партийна и НПО хранилка и обикаляте медиите да просите социални помощи и субсидии.

12

Анонимен

преди 1 година

Аре, пак некое НПО е раздало грантове...Неслучайно е прието такова законодателство преди години.

11

Анонимен

преди 1 година

До Точно така, точно та - е това е което се случва в доста ситуации при разменен пол, та не знам, сарказъм ли е, що ли