28

Анонимен

преди 1 година

Ти една Мата Хари не можеш да откриеш, какво ще бориш? Слага 1 милион евро в шкафчето на министър-председателя, Гешев не се интересува от тази престъпница.

27

Анонимен

преди 1 година

И Цацаров така прехвърляше топката, "Всичко зависи от законодателя", а защо е сложен там за 20 бона заплата, не е ясно.

26

Анонимен

преди 1 година

Ако имаше реформаторско мнозинство и тебе нямаше да те има.

25

Анонимен

преди 1 година

Абе вярно ли е, че Гешев е потулил сигнал срещу купуване на книжки, може и да е вярно, аз швед в учебна кола не съм вижда, а те повечето неграмотни, ама с книжки. Как стават тия работи, не знам.

24

Анонимен

преди 1 година

Законите ги има, няма прокуратура, която да ги прилага. Всички проблеми на държавата идват от липсата на контрол на прокуратурата. Можеш да ги разправяш тия на бабичките дето ги бият по селата, ние обаче знаеме къде е проблема.

23

Анонимен

преди 1 година

Гешев, я си кажи и Прокопиев осъди прокуратурата, май за трети път, като тоя, ние данъкоплатците ще трябва да му дадем 50000лв. С такъв главен прокурор като тебе, нищо добро не чака родината ни. С корупция държава не се оправя, да кажеш на майката на шефа ти.

22

Анонимен

преди 1 година

Бойко : А ве Гешка , представяш ли си Господ да беше истински?Геши: Да не дава Господ...

21

Анонимен

преди 1 година

Няма значение от коя партия си. Ти си шофьор на пътя и трябва да внимаваш. При нас всичко се политизира и маргинализира и затова сме на този хал. Проблема е в МВР и корупцията там е страшна и повсеместна. Например прослувутата Симона, която укрива Семерджиев по цял ден ги разтягат по телевизията, но тя е още служител на МВР. Това е положението, няма управия и няма да има.

20

Анонимен

преди 1 година

До 33 - Семерджиев е гербав. Не случайно си направи автомивка в хотел Маринела след като гербавите го взеха от Ветко. Отделно е от София-Запад които са гербава агитка.

19

Анонимен

преди 1 година

Семерджиев и милиционерката Симона са от БКП корен, можете сами да го проверите! БКПто е най-опасното за България племе/общество!!!!

18

Анонимен

преди 1 година

Трябва ни напълно нов, много по-суров спрямо престъпниците НК. Законите в момента са пълна гавра със съвестните граждани!

17

Така е но !

преди 1 година

Загубата на човек е най лошото и както и да се случи остава че е загуба не може за едно да е така а за друго онака ? Давайте за всичко по 30 г затвор и няма-- аз без да искам ! --- само че не ми е ясно какво ще правят адвокатите и кой ще оправя богаташите ? Не знам закон без вратички ! Както се казва ,закон не ги лови ,,, Е Гешев е първия който ще промени цялата реалност ,или си приказва те така,да е жив и здрав ,*** ми е много трудно да му повярвам !

16

Така е но !

преди 1 година

Нека уважаемите юристи докажат кое е по опасно разпространението на наркотици или катастрофите и да се види кое колко жертвуи е причинило ! Нека се помисли по въпроса къде другаде ;по света се правят пътища като нашите тесни и непригодни за броя на автомобилите може този който да ги е стройл да е масов убиец и всеки ден да се радва ! Защо има лекарска грешка ,ами ако не е грешка ,той не може да сбърка и да не знае какви са последствията ,нали учи или може да се съветва как така грешка ?

15

Жоси

преди 1 година

Каскета така и не обясни как след като е изнудвал собственика на сирена Жоси ,акции от компанията са станали собственост на баща му

14

Анонимен

преди 1 година

Най гот е да се оправдаваш с нещо и да кибичиш. Че и ти минава номера. Ако искаш да свършиш работа, намираш начин - като с Иванчева, ако не искаш - си измиваш ръцете като пилат...

13

Анонимен

преди 1 година

ГЕШЕВ, ХОЛАНДИЯ И АВСТРИЯ ИМАТ ВЪПРОСИ ЗА ВИСОКАТА КОРУПЦИЯ! ЧАКАМЕ ЗА ШЕНГЕН! С ТИЯ КОКОШКАРСКИ ВЪПРОСИ ОТБИВАШ НОМЕРА?

12

Така е но !

преди 1 година

Влизат във къща да крадат те знаят ,че стопанина може да ги приклещи и да се почне бой и те да го убият значи всеки тръгнал да краде умишлено влиза да те убие защото няма начин този смел крадец да не предположи и подобна развръзка ! Много хора загинаха от хероин защо продавача на херойн не е класифициран като масов убиец и не лежи до края на живота си във затвора ! Итака по цялата верига на наркоразпределени ,търговци на оръжие и др !

11

:)

преди 1 година

гешка, ти оправи бебетата :)

10

Samo minavam

преди 1 година

Твоят човек, открадна парите, а пътища няма. Стига си лопал, а почни от там.

9

:)

преди 1 година

Нагъл, по-нагъл, най-нагъл, свръх нагъл, каскет :)