14

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

Значи добре че си ти служебен назначен от бкп да пишеш закон за корупцията защо нова телевизия те изпра по онзи котешки ят въпрос и има къде по важни въпроси тук но вас назначените не ви касае Гешев та Гешев и какво като го махнете в България ще стане рай ли защо лъжете бе хора 2 год всичко се руши краде се граби се безнаказано

13

Анонимус

преди 1 година

Момче младо, закон за корупцията НИКОГА няма да бъде приет!! Всички държавни институции и целия бизнес работят в схеми. Ако изведнъж престане корупцията, България ще изчезне като държава.

12

Анонимен

преди 1 година

Извратеняк с вид на ***! А нито една жирнитурка не говори за случая. А за мечо надуха вой до космоса. Долни лицемери. А най-голямата журнитурка - Бенатова - даже го дава за пример. А той сам обяснява как бил пребил котката при самозащита.. самозащитавал се от ..котка ?!?!

11

перко

преди 1 година

Такива като Зарков са над закона! Навремето е хвалеше , че измъчвал дядовци, а сега за котките мълчи за което има и протоколи и документи! Мисирките и те мълчат и избягват да задават въпроси!

10

МЕСИ МЕНИСКОВ БАНКЯ

преди 1 година

У назе корупциа нема и никога не еимало

9

Радеф

преди 1 година

Този няма ли котка да си играе с нея.

8

Анонимен

преди 1 година

На снимката виждаме един убиец на беззащитни котки! На дръвника!

7

Христо Христов

преди 1 година

Докат сме в ЕС никакъв закон не може да помогне.

6

Анонимен

преди 1 година

Айде стига с мрънкането! Нямало да има закон, нямало да има бюджет... Ами няма да има, щом не можете да съставите правителство, значи Народното събрание няма НИКАКВО морално право да приема законодателство. Вече тря бваше да сме гласували за следващо, а не да се мотаете и да променяте правила, за което явно нямате доверието на народа. Марш и избори още другата седмица!

5

Ебассси

преди 1 година

Ами откажете се от коледната си ваканция..... гласувайте кабинет и го направете тоя закон. Нали от ВАС зависи ? Аааа, в такъв случай ще се окаже че не бил чак толкова важен и може да почака до след нова година. Нали?

4

Майора

преди 1 година

Абе Крумчо кск искаш да има антикорупционни закони , след като те са подготвени от хора с малък юридически опит и под диктовката на олигархията? Та вие умници закрихте спец звената да не ги разследват и озпълнихте заръката им!Да не говорим за съдиите които пускат на свобода престъпници!

3

Анонимен

преди 1 година

Незабавна съдебна реформа

2

Анонимен

преди 1 година

Ако имаше такъв закон, то всички вие във властта щяхте да сте на подходящо място. 33 години се гаврите с народа умишлено и грабите милиарди.

1

хаха

преди 1 година

Ама ние корупция си имаме в излишък, за какво ни е закон?!