37

И филми има

преди 1 година

И филми има за такива размени по погрешка . А пък в страни като Индия ,където ако не роди момче плможе и да не я приберат обратно в къщата....на всичко са готови за да има момче.... Но пази боже...

36

Анонимен

преди 1 година

ще има ли някой в затвора? това е престъпление или понеже сме в Булг аристан пак нищо няма да се случи. Темина не е сляпа, тя е глуха и саката също.

35

Анонимен

преди 1 година

Няма как да е случайно. Но, като знаем как работи прокуратурата, с извинение, нищо няма да се докаже.

34

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 38 Че защо? Има ДНК тест. Да си проверяват!

33

Анонимен

преди 1 година

Затова раждайте в частните болници, които не са посещавани от римляните, за да не ви подхвърлят римлянче, вместо вашето бебе.

32

Анонимен

преди 1 година

А онази другата майка от махалата естествено не иска и да чуе, че бялото бебе не е нейно.

31

Анонимен

преди 1 година

Хайде сега, какво като не е нейно? Па колко бащи отглеждат деца, дето не са техни, само майките знаят.

30

Лллл

преди 1 година

Това е ужасно . Има такива филми , но за реалния живот е потресаващо . Ако е умишлено е за съд . Но ако е грешка на персонала е още по-страшно . Какви са тези медицински специалисти ? За какво мислят когато работят ? Пак ли всичко опира до пари ? Ниски са им заплатите и затова не мислят когато работят ? Явно няма необходимия контрол !!!

29

Анонимен

преди 1 година

Бас давам,че това е "Шейново" Потърпевша съм!!!!!!!!!!!!!!!!!! Да си кажат къде са им архивите от 1987 година!!!!!!!!!!!! КЪДЕ СА ?????????????????

28

ИСТИНАТА

преди 1 година

До къде стигна б*лгаристана!!! На две магарета сламата не можем да разделим вече.....смятай ако ти се наложи нещо по-сериозно.....бегайте в Турция, там поне медицинските услуги са на ниво, тук при нас завършват с на дяда прасето и дамаджаните и после яла гледай какво става хахаха.....наскоро някакъв ходил уж му сложили стенд на сурцето във варна, обаче той и близките му се усъмнили...отиват в Турска клиника...стенд ЙОК, ама нашите апапи го зашили 7 бона набързо хахахах

27

Qwe

преди 1 година

Затова в белите държави не ри взимат детето като го родиш.

26

Не че нещо

преди 1 година

После протестирайте пак, че бият лекари, медицински сестри и т.н. Това да не е антифриз, че да го объркаш!

25

Анонимен

преди 1 година

Га ти свинщината!!!!! Съд до дупка!!!!

24

Опази ни

преди 1 година

Най-подлото в случая, че след такава груба издънка се крие името на болницата!!!

23

Анонимен

преди 1 година

Усъмнила се е по цвета сигурно. То всяко второ бебе е от боята.

22

...

преди 1 година

при такива грешки се прави раследване! след това първо трябва да се установи кое дете кое е! След това тази грешка да се поправи и децата да намерят родителите които са си техни! Но важното тука е да се установи и как е допусната тази грешка и кой я е допуснал! И трябва да има наказания! Защото инак мнооооого зле!

21

Чук и Гек

преди 1 година

То и с мойте зъби стана така през 1990 година! Заболекаря вика дал съм ти зъбите на Мария еди коя си от другата махала, само 2-3 дни ги е носила - разменете си ги! Мария вика - те са ми удобни и върви се разправяй...!

20

Анонимен

преди 1 година

заболяване на детето..

19

Анонимен

преди 1 година

Толкова абсурди има в цялата история, че не знам от къде да ги почвам. Освен гривни, всяка болница (нормална) има записващи камери навсякъде. Много бързо и лесно може да се установи кой, къде и дали ''размяната'' е умишлена или не. Какви вътрешни проверки, какви пет копейки.

18

анонимен

преди 1 година

do 17. Шок е. Но като родители, нама ли да си поскат своето дете?Щом вече са обикнали другото към родното няма да има проблеми. Неразбирам бебетата си приличат, но през няколкото дни в болницата ти ,да не си познаваш детето, почустваш и при изписването. да не разбереш?