13

пак глупости, пак кр

преди 16 години

Сегоооооооооооо дойде ти времето и ти да се нахраниш стабилно ,че и ти като се нахраниш вече дано се поуспокоят всички .....нахранени ....

12

осман

преди 16 години

от 6 до 11. Ако твоят познат не е с промит мозък,не умее да краде,не е агент,не агитира за партия и не е шеф на някоя фирма от обръча ЗНАЧИ от него служител във властта не става.Ясен ли съм.

11

аз

преди 16 години

но аз имам познат, който учи в ГДР по соц. време. И го пратиха не с връзки, а като награда за отличен успех. Иначе момчето загуби баща си една година преди това, бяха 5 деца, от бедно селце в Балкана. Но изключително умен човек. И все още си е умен и кадърен де.Така че не само децата на величията учеха в чужбина по него време. Както каза номер 10, имаше и простосмъртни, просто за тях имаше много изпити преди да заминат.

10

norm-възпитаник на т

преди 16 години

За информация:Илменау е град в Тюрингия,южно от Ерфурт и е на територията на бившата ГДР.В университета преподаваха и преподават и професори българи.А извън синчетата на превилигированите по онова време,останалите кандидат студенти преминаваха през приемни изпити и то доста тежки.Дано Димитър Иванов е преминал през ситото.

9

преди 16 години

Тоя колко братя има?

8

Mimoza

преди 16 години

Ако си вярваме ще имаме ли право на това да сме правова държава и ние като нейни граждани да не я напускаме псувайки всичко живо в нея,Не съм от вярващите ,

7

Собственик на куче

преди 16 години

Серго знае кой и къде.... Той стана по-капиталист и от бати Ваньо...Браво другари социалисти..... Малко ви остана, после дълги години ще гледате властта през крив макарон, така, че колкото можете сега .........

6

осман

преди 16 години

1. е прав; Кои други са били кандидати за местото,защо в Б-я няма конкурси за назначаване, как се назначават министри, зам. министри и друг персонал,засега остана само пътното да изсмучат.Специалисти за отклоняване на пари за обръчите от фирми.Браво на властта.

5

чепа

преди 16 години

А какво стана с Лиловите крадливи момченца?

4

lz2ht

преди 16 години

Как какво? Ще прави като всички - ще краде :)))

3

Mauser

преди 16 години

Махнаха стария крадец даи сега новия да видим какво ще направи.

2

lz2ht

преди 16 години

Имаш грешка, Тюрингия се намира на територията на бившата ГДР, т.е. ИЗТОЧНА Германия. Оправи си малко географията

1

преди 16 години

Поинтересувах се къде се намира града,в който е учил господинът-иказа се област Тюрингия,ЗАПАДНА Германия.И сега един въпрос с повишена трудност-кой можеше преди 89гда учи в чужбина,и то в държава от "капиталистическия,империалистичен блок"?