8

Щирлиц

преди 1 година

Спомняте ли си новоизбраните спасители от НДСВ,които всички дружно избрахме,как под строй отидоха в Пирогов,и се въртяха като пумпали ,та камерите да ги снимат,докато се преструваха на загрижени?Тогава съжалих,че гласувах за тази .***.

7

анонимен

преди 1 година

И за 21 години някак не виждам извлечени поуки от това. Невръстни деца тогава загинаха заради небрежност, заради немарливост.

6

Викитория

преди 1 година

Да почиват в мир и едните, и другите те са еднакво,деца на България!

5

Вики

преди 1 година

Това е ''кармично'' за България на тази дата 20-21 демекври да губи трагично 6-7 деца. Спомнете си за 6-те Ястребинчета, разстреляни на същата дата 1943 г.Невинни детски жертви!Общото между едните жертви и другите е,че България минава през тежки и мрачни периоди!

4

от далече

преди 1 година

Да почиват в мир децата! А братоците Илиеви собственици на Ялта и Сие не ги пипнаха с пръст. Софиянски и им даде подлза на университета и Ариана и какво? Нищо! Престъпници! А би трябвало до живот в централния да седят.

3

Анонимен

преди 1 година

Всички бяха рапърчета на концерт на Колумбиеца и Мъглата. В песните се пееше за дрога, трева и коли. Времената на Шамара и Ванко 1, които се хвалеха, че "продавали" по 100 хиляди касети с рапърски песни. Схема за пране на пари от проституция.

2

преди 1 година

Цвети сега Pогатия ли я врътка?

1

6666

преди 1 година

Бог да ги прости.Горките родители.Цвети почивай в мир.