14

Анонимен

преди 1 година

Истинското решение на проблема е да се разреши боят с показалката и шамарите от директора, както беше у нас по едно време.

13

Анонимен

преди 1 година

Абсолтюно са си прави.

12

Анонимен

преди 1 година

Така е когато една държава иска отново да е за нормални, бели хора, а не за някакви дрогирани хипари и африкански п*разити. Браво на Италия.

11

Анонимен

преди 1 година

Логично и нормално решение на крайно-дясното правителство - винаги най-разумните хора в Европа. Тук в соц-клоаката не очаквайте подобно нещо.

10

Анонимен

преди 1 година

А фейса кога??? И то не само в клас ами навсякъде. Всички са се изфейсили.

9

Анонимен

преди 1 година

Браво на италианците!

8

Гражданин

преди 1 година

Едно достойно решение! Така е във всички сериозни училища по света - телефони и др. подобни са забранени. Който знае стойността на образованието и иска образовани, а не зомбирани деца, оценява значението на подобна забрана. България е в друго измерение! Тук всичко отгоре надолу е за тотална смяна!

7

Даам

преди 1 година

Те порнооо в час на телефоните си гледат, те са се срастнали с телефоните, едно цяло са станали с тях. Като наркомани са, ако им вземеш телефона, ше се разстресат, ще припадат, ще им е скучно на горкичките в час

6

Бг реалност

преди 1 година

Малките си пускат лайф в тиктока по време на час. После чакаме да излезе разумно поколение :) Как да стане? Възпитавайте децата си

5

Фин

преди 1 година

До Анонимен 1 ...стей хоум, слагай си наморника и си носи зеления сертификат, ако решиш да излезеш от зоопарка. Не ви е лесно на надупчените и унизени не щастници.

4

Правете Добро

преди 1 година

Не са проблем телефоните.Не разбирате ли, че от училището все по-малко зависи нещо.Така е със здравеопазване, правосъдие и каквото се сетите още.планът им засега върви, но объркването е неминуемо и сигурно

3

Тцтцтц

преди 1 година

Нас едно време в час за обръщане назад ни шамареха, камо ли ако имахме телефони и си играхме в час. С показалката хаааа и айде

2

Анонимен

преди 1 година

Време е и в България да забранят телефоните в час и да се налагат санкции на родителите, които толерират подобно положение. Днешните ученици нон стоп в час си играят на телефоните, будалкат се помежду си, изстискват си пъпките, смеят се като откачени в час, докато горкият учител се мъчи да им набие нещо в главата.

1

Анонимен

преди 1 година

Много правилно. Харесва ми напоследък какво правят в Италия. Звучен шамар за антиваксърите и забравиха за пандемията, сега и това. Браво!