125

Майна

преди 1 година

Нерде Достоевски, нерде Путин?! Бъркате много!

124

Анонимен

преди 1 година

"съм срещу социалистите, напротив, считам, че има нужда от тях във всяко общество, " - Уууужас!

123

Анонимен

преди 1 година

Търся украинска монета от 19-ти век. Плащам 100 000 евро за брой!

122

страна

преди 1 година

без история не е никаква страна. ако искат да си измислят :D

121

Пич

преди 1 година

Тук правят сериозна грешка. Приравняват руската интелигенция преди революцията с болшевишките оррки. Какво следва, да забранят и десидентите само защото са руснаци. Трябваше много ясно да разграничат нещата, и да поставят Путин при болшевиките и Сталин, както и всичките му поддръжници. Където им е мястото. Всички останали руснаци са добре дошли и никой няма нищо против тях.

120

Край

преди 1 година

Македонска им работа.

119

до хайл химарс

преди 1 година

"А в София кога ще изчезнат... ул. гурко, скобелев.." ----- Б--же, колко неграмотни и.м.бицили имало в Бг...!!!! Ами след улиците ген. Гурко и ген. Скобелев, да изчезне и паметника на Шипка, на Самарското знаме в Ст.Загора, паметника в Плевен, след това Бг Православна Църква и да слагаме ***! Такива безродни твари като тебе възхваляващи стара американска РСЗО система, предадоха Левски, Априлското въстание и Апостолите на Свободата! Мдаа...

118

вет.д-р Г.Заров

преди 1 година

А бе , какво си играят да слагат Анди Уорхол , направо с Кончита Вурст да кръщават де-що има имена и евроопейскте ценности ще са ги заляли отвсякъде ...

117

Alex

преди 1 година

Андрей Сахаров не беше ли демокрадец - деседент бе? :)

116

Хайл химарс

преди 1 година

А в София кога ще изчезнат ул.московска,грф игнтиев, гурко(той е Беларус), скобелев, Андрей сахаров и още много такива които ако имат някакъв принос в бг. История той е отрицателен.

115

Alex

преди 1 година

Кво се пените бе - нещата са ясни - Путин ще изтрепа всички неолиберални копеляци :)

114

Анонимен

преди 1 година

Достоевски не заслужава това, не е виновен че се е родил руснак.

113

ЬЬЬ

преди 1 година

Питам:А докога в България ще има димитровград,благоевград,велинград +паметници и наименования на улици и булеварди на български и руски комунисти-окупатори?Докога патриаршеската катедрала ще се казва александър невски?Докога ще се узаконява съществуването на проруски партии и русофиили,които рушат европейското бъдеще на България?Нужен е нов закон за защита на държавата и всичко да си дойде на мястото.В противен случай ще си оставаме винаги последни във всичко.

112

Анонимен

преди 1 година

До gogoЗа мен, Ленин е бил чужд шпионин, отишъл да навреди на Русия, не съм срещу социалистите, напротив, считам, че има нужда от тях във всяко общество, но историческите факти водят към такива изводи, че Ленин(дългогодишен емигрант), Троцки(избягал след това в Америка), Парвус(ограбил руските банки) , са чужди шпиони, защото Русия буквално е била ограбена през Октомврийската революция, изнасяно е с кораби, царското семейство са били убити, Русия е разпарчатосана на вътрешни републики, което н

111

Анонимен

преди 1 година

Наблюдавам от около тридесет години как мачкат славяните, особено руснаците и им късат територии и ги асимилират ,убиват, ръсят словесна омраза и лъжи срещу тях, само още еврейска жълта звезда не са им сложили, но се отнасят по същия начин с тях и ни унищожават славянската култура, замествайки я с чужда, това изобщо не ми харесва, дразни ме и считам, че трябва да спре тази гавра със славянските народи! Баста!

110

Анонимен

преди 1 година

Ами честито, изтриват родните им автори, за да им натрапят чужди, макидонизират ги най-нагло, а дедите им се обръщат в гроба от мъка!

109

Анонимен

преди 1 година

Закривай Хуго бос и Фолксваген,защото са правили униформи и военна техника за 3-я райх.

108

Анонимен

преди 1 година

До Льольо - скоро на коча ще се откъснат ..ъдете, както очаквал твоя ментор - делиорманския джентълмен. Това русофилете сте гоУеми. 50 години чакахте победата на комунизЪма! Сега ще чакате още 20 радиоактивния удар над Украйна. Руската пропаганда не прощава!

107

Лаврентий Берия

преди 1 година

До gogo 110 - абе и ти имаш към 7 коментара за 5 минути. Към кои спадаш - прО..фесионалните коментатори ли?

106

Льольо

преди 1 година

Скоро улиците в Киев ще бъдат само с едно име последвано от номер ул. Радиоактивна