49

Анонимен

преди 1 година

Е това са розовите очила! В САЩ и Канада хората мръзнат, всичко е в лед и студ, снежни бури, затънали са в сняг, а той глобално затопляне, ама че изкривено виждане!, или може би е морж!

48

Анонимен

преди 1 година

Е,какво глобално затопляне?Няколко вулкана имаше,сигурно още ще има.Само накрая да не стане като през 1816-та да останем без лято.

47

Черния

преди 1 година

Господ що не си ги пребира тия

46

Анонимен

преди 1 година

Гейтс, а твоят принос? Ето, направи Уиндоус да не е толкова енергоемък - много се загряват процесорите от всичките ти функции и изггъзици! Айде де, нали ного знаеш?

45

Анонимен

преди 1 година

Тия палячовци, УЖКИМ ЗАГРИЖЕНИ за климат и незамсиквоси, не само ходят навсякъде с огромни частни самолети, ами лети с тях и товарен самолет, да им докара лимузините. Супер насериозно го приемам, и тревогите му! Не се съмнявам че е МНОГО АМА МНОГО ЗАГРИЖЕН и не лъже изобщо!!

44

Анонимен

преди 1 година

Ми направи иновации де! Какво само лозунги! Колкото направи Уиндоус, ккрадец такъв! Всичките крадци плямпате лозунги, а инженерите да се трепем да ви угаждаме на "визиите"!!

43

Анонимен

преди 1 година

Кой е тоя бе??? Защо ме поучава за всичко, от "ваксини" до "глобално затопляне"??? Защо му се дава думата по тези въпроси въобще??

42

Най обичам

преди 1 година

За климата да ме поучават хора с частни самолетиреспект, ама нема нужда

41

Гейтса

преди 1 година

Ще ви сложа ваксини в ракията и киселото зеле хаха.

40

Верно е

преди 1 година

С глобалното затъпяване, също. Microsoft - малък и мек.

39

Някой към IQ 3.14

преди 1 година

Тренирах много неща отдаваше ми се всичко, но до бокс не стигнах хаха. Явно е, че сега му идва времето да уча а също и детето си заради IQ точка в начално IQ, а иначе кой къде ще стигне и отиде е друг въпрос за размисъл ако някой има точка в IQ някъде след твоята хаха. Точка факс и запетая

38

Вечно лято

преди 1 година

На мен ми идва добре глобалното затопляне понеже не обичам зимата и студа.

37

IQ 3.14

преди 1 година

До Пилотто и пионер не означава само главест петокласник по къси *** с червена връзка на косматия врат, но на инж. балкански някои неща трябва да му се обясняват търпеливо, че като раздели на нула и стане за смях, псува, храчи и налита на бой ;)

36

Oрлов

преди 1 година

при все, че статията явно е превеждана с бултра или нещо още по архаично, два момента : "предстои НИ (демек натегайте се на бачкане яшсм началника) работа" и "няма пари за иновации". гейтс и клана хилъри са като том сойер, показват "колко е зле" планетата с надеждата "ние" да я поправим, и искат да им се плати, за което. вери смарт.

35

Някой към IQ 3.14

преди 1 година

Вече ги пих да не се притесниш, че да не получиш *** или остър удар от тази точка в IQ то. Дишай свободно.

34

IQ 3.14

преди 1 година

До Някой към IQ 3.14тригерна ли нещо, артик? глътни два хапа да те не изплеска некой инсулт в тоя студ

33

Някой към IQ 3.14

преди 1 година

Тази точка на места много ти разконцентрира IQ то. Тук там бива точка после факс хаха. IQ истинско куку. Направо си трепач тука има тука нема. Каквото? IQ ахаааа хахаха

32

Керкенезов

преди 1 година

До Ястребовски уйлям дава тон на техните ново-модерни, да се чувстват част от нещо значимо, че иначе ще стане като у нас дето беше министър на образованието бакалавър по изкуство. горе доле като провинциалния каскет "знайко" дето е чул трима хипстъри да си говорят за линукс, а звъни на преатау да му оправя интернета.

31

Незнайко

преди 1 година

всички индустриални производители използват платен софтуер който няма много общо с популярните ширпотреби като пенджере и лaйнюкс с графичен интерфейс. *** знайко некой с нещо повече от килийно требва некой да му го нарисува, що след първи брой на дъга друго не е чел

30

Ястребовски

преди 1 година

До Доганов-Истината е, че тази тема е много удобна за маниуплация. Г-н Билчо дава акъл на всички други как да намалят въглеродната емисия, но самият той не вижда никакъв проблем в това да идва няколко пъти в годината по турското крайбрежие с частната си яхта, която изпуска въглеродна емисия колкото едно малко градче. И всички пърддящи крави в една община. Нещата пак ще опрат до допълнителен данък на населението - данък въздух. Вдишваш въздух - данък, аха си пръдднал - двоен данък!