10

Натали Точи,

преди 1 година

секретарката на Борел,Оксфордска кукумицинка с навита докрай пружина като играчка с безполезна,но добре платена пропаганда за добрия Тайван и лошия Китай! Най-логичния въпрос,който ми хрумва e :Cui bono???

9

FAKT

преди 1 година

Трият се коментари разбира се, неудобни коментари анти европейски се трият постоянно.

8

безпартиен

преди 1 година

"Какво научи Европа от СВО на РФ?". Научи ли, че Президентът Путин на 16.12 е бил в района на СВО лично? Научи ли, че днес байДжо е привикал Зе-клоуна във Вашингтон? Научи ли, че се говори, че дните на Зе-клоуна като бендеровски президент са преброени? Научи ли, че Хегемонът е решил да издигне Залужний на укропския трон?

7

Американ

преди 1 година

Авторката е rлynaчкa, Европа и САЩ трябва да се научат да си правят чиповете само и да избягат от Тайван. След като имаха rлynocттa да направят Китай силен сега поне трябва да прояват ум и да не се натикват в положение, по-трудно от украинското.

6

Анонимен

преди 1 година

Само на мен ли ми се струва, че под статиите върху темата за Русия и войната, коментарите са блокирани или се трият?! Това е много странно...

5

Не виждам проблема?

преди 1 година

Украйна си е руска провинция и няма смисъл да се опъва част от Русия си е цялата Украйна.

4

Анонимен

преди 1 година

Трийте,знаем кой ви дава суджуци.

3

мунчо

преди 1 година

Ами баце нормално е да те трият -бг журналистика.Васална държава ,платени разяснители на словото божие :) .Тия мекотели на арменеца на подложка трябва да му носят пантофите .Аз една новодидишна 1 честитка да им кажа жените им дупка да нямат и мъжете им по други мъже да се заглеждат

2

Анонимен

преди 1 година

По молба на САЩ Тайван е прекратил продажбата на всякакви чипове за Русия в това число и процесора Байкал специално разработен за Русия и използван в руските ракети Х101 и Х555.

1

Анонимен

преди 1 година

Никак не е лесно да се превземе остров. Хитлер направи опит през 1940 да завладее Великобритания, но след като не успя да получи превъзходство във въздуха и явно по-слабите хитлеристки военноморски сили той се отказа от десант на острова. Хитлер проумя че десанта щеше да се превърне в катастрофа. Китай също го очаква катастрофа ако се опита да превземе Тайван.