8

Анонимен

преди 1 година

Споко, скоро модата на зелените ще отмине. Първо се изчаква да се види какво става с другите, после се решава. Който бърза далече не стига!

7

Не е ли ясно?

преди 1 година

Зелен преход означава доларът да поскъпва, а еврото да поевтинява. Което и става.

6

Зелен преход

преди 1 година

Всички товарни камиони превозващи стоки из ЕС да се замемня със жп транспорт, който е в пъти по евтин и пъти по зелен. Зелен преход е въвеждане на още 4 атомни реактора за производство на електроенергие. Зелен преход е всички изсечени гори в които няма възобновяване до 1, 2 години да се залесяват. Зелен преход е хората да започнат да ходят пеш или да се движат с колелета а не да карат безумно старите пушещи коли. Зелен преход е да има зелени пространства между блоковете а не 15 ет. сгради и т.н.

5

Анонимен

преди 1 година

Империализмът дойде! А пък приказките за зеления преход са като някогашните приказки за Априлската линия на партията /БКП/. Докато зяпаме за "зелен преход", измъкват България под краката ни.

4

Анонимен

преди 1 година

Да ви имплементирам плоските, обли и *** журналистически мозъци да ви имплементирам, чуждопоклонници и майкопродавци! Имплементиране на български език се превежда като "прилагане" или "въвеждане" толкова ли е трудно да пишете на български език???!!!

3

Анонимен

преди 1 година

Относно зеления преход липсва яснота: Има ли сиво вещество в кратуните на акушерските функционери в ЕК?

2

Анонимен

преди 1 година

Зелен преход а кога садиш гора а не да, я унищожават 30 години само това правят едно дърво не са засадили

1

Христо Христов

преди 1 година

Зелен преход е да не гориш газ, а дървета... може би и гуми. Факт.