41

Наблюдател

преди 1 година

Тоя ще залезе точно така както изгря !! Много бързо !!

40

Анонимен

преди 1 година

Всичко е много относително, Тесла струвала повече от цялата Немска автоиндустрия, но единици биха предпочели Тесла пред Немско возило. На цена от над билион долара, няма реални купувачи.

39

Да...

преди 1 година

Българската мисирка я вълнивут само богатства. Те следи кой, колко пари има. Кой е най-богат. Кой, колко е изгубил. Нейната ценностна система е изградена върху хартийки и материални блага и затова от друго не се интересува и не пише. Тя затова е лесна за купуване /манипулиране/. Който плати повече, тя ще публикува, каквото се изисква от нея. Затова и журналистиката и журналистите умряха. Да ви е честита следващата мисирска година на затъмнението.

38

Анонимен

преди 1 година

На бай Найлон му трябва още време докато осъзнае, че е господин никой, но още не го знае. Просто ще го научи по трудния начин.

37

Бигот

преди 1 година

Не вярвам Мъск да успее, проблемите на запада са много по-сериозни и "борбата с фейкнюза" е само симптом, с аспирин може да свалиш температурата но няма да излекуваш рак. Обаче статията е чудесен пример колко много хора тотално не виждат какво се случва.

36

Анонимен

преди 1 година

За разлика от Мъск, Форд всъщност е бил инженер и е изобретявал, а не е плащал на други за да го правят.

35

Анонимен

преди 1 година

Дай Боже всекиму да е в такава "дупка" като Елон Мъск. Освен проблема, че в момента се страхува за своя и живота на децата си заради поръчителите на такива статии и цялата им Соросова хранилка.

34

Ханс

преди 1 година

А дано и аз да изпадна някога в такава дупка...

33

Анонимен

преди 1 година

не се тревожете за Мъск, като станат цените на апартаментите в България такива, че трябва да сте милионери за да си купите панелка, няма да ви е толкова смешно.

32

Някой

преди 1 година

Човек винаги трябва да знае кога да спре и къде му е мястото. Падат доста големи от алчност, не компетентност и не знаят до къде да спрат. Ако имаш това от което се нуждаеш и си в свой води си помисли преди да се хвърлиш в чужди защото там може и да не можеш да плуваш.

31

12345

преди 1 година

Да бе . Сигурно е е дупка , в дупка е драскача на брилянтната статия.

30

Моше

преди 1 година

Мъск е марионетка на рептилите. Богата марионетка, която дължи всичко на еврейските си господари. Купи си инжинерната диплома чак когато стана богат . В ПейПал НЕ НАПРАВИ НИЩО и влезе като инвеститор с парите които изкара като изнуди брат си да продаде компанията им в която влезе само защото брат му го покани. А Тесла придоби след като влезе като ИНВЕСТИТОР когато истинските собственици на Тесла имаха нужда от финанси за да започнат производство на вече ГОТОВИТЕ прототипи на S и X моделите .

29

Анонимен

преди 1 година

Мъск е алчен капиталист, поради тази причина тук няма и няма да има скоро представителство на Тесла и единствената зарядна станция е за случайно минаващи от тук на път за Гърция/Турция. Иначе бъдете му фенове, той е най-големия инфлуенсър но без вас полуграмотните балъци случайно докопали се до пари той не може да съществува.

28

Анонимен

преди 1 година

Богатите винаги пре е ба ват бедните. Това ние българите го разбрахме. Украинците ще го разберат по трудния начин, а Мъск е приказен герой, чиято роля причлючва. Зеленски е от същото люпило като Обама и т.н.приказни герои създадени вероятно в подземията на Пентагона.

27

Анонимен

преди 1 година

Ако си мислите, че този се е създал сам, явно не разбирате механизма на системата. Путин си има олигарси, Бойко си има котараци, Доган-обръчи, а US военно-промошлен комплекс в комбина с юдейско-банкерския елит-ето такива момченца най-вероятно с чипове в главите. Този е типична марионетка. Да вземат да му сменят чипа или направо да му гръмват тик ва та.

26

Анонимен

преди 1 година

Илон Мъск да бяга в Русия. Нема друго място дека да се скрие от отмъщенито на глобалистите.

25

Анонимен

преди 1 година

Мъксито да идва вече и да дава Тесли на целокупния български народ! После да се маха.

24

MIKE

преди 1 година

Отвратителният старчески мирис на Сорос лъха от всеки един ред в тази статия. Как не Ви се гади от тази комунистическа пропаганда?

23

Левентомир

преди 1 година

Е*ати света, щом тоз е най-богатия човек

22

Анонимен

преди 1 година

Това е една от най-глупавите статии писани някога. Не я четете, че после ще ви иде да си разбиете главата в стената