4

Анонимен

преди 1 година

А бе , тая "статия" е от миналата година - одъртя достатъчно, няма ли да я смените вече с друга промивачка на мозъци ?!

3

ББ

преди 1 година

...или на Джерзински......*** и алчни неграмотни управляват животите ни братлета...САЩ да отрежат ЕС...завладян е от путин...Нато е..."армия" от чиновници вземащи огромни заплати...и от САЩ и от Путин!!ЕС да се саморазпусне... и да избере страна...толкова са бедни,че имат само пари...за агентите на путин!!!!позор!!!...престъпления и геноцид!!!Съд за обслужващите путин..съд за съучастниците в гноцида в Украйна...или ще повторите историята с...хитлер!!!

2

ББ

преди 1 година

сенатор Дейвъдсин,републиканец,е посочил поименно Гешев като саботьор на Магнитски наложен на пеевски,пред Финансовата Комисия на която ще е шеф следващата година,това означава ...САЩ погват гешев лично!!!...да се оплаче на...доган-пеевски!!!

1

ББ

преди 1 година

"водачите" с корпоративният и дпс с платените и купени,рекетиращи хората със заплахи...ви водят към Ада братлета,от 30 г.агента на дс сокола управлява България в полза турция и русия,децата ви бягат от домовете ви бре...пустите 50 лв.на пеевски и минималната на бочко...ограбени от вашите животи ви държат...роби в 21 век!...кое не разбирате???...децата ви бягат...кой бяга от хубаво???...и не бягат за мАсква както ви лъжат от ***...кое не разбирате за бога???грях към децата си вършите...!!!