34

Б.Борисов

преди 1 година

Партия ПП ще оправи всички поразии които забърках..

33

Коко

преди 1 година

Сигурно е добър медик но явно морал или нещо подобно няма не може да застанеш зад един завършен *** оглозгали държавата и позволил си да пребива хора заради тяхните възгледи да заличава институции като президентската защо не му върви по водата и ти да оправдаваш това с поведението си на покорство заради власт или пари или нещо друго и да обясняваш че ще си обединител на какво обаче на бойковите простотии

32

Б.Борисов

преди 1 година

Аз обичам само професорчета!! Академиците не са за мене.. не ги каня вкъщи.. Това професорче какви неща прави.. мале мале. Да не ви разправям.

31

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

ЗАЩО НЕ ИЗТРИЕТЕ КОМЕНТАРА НА З9 А МОИТЕ ИЗТРИХТЕ ИЗБИРАТЕЛНО ОСТАВЯТЕ ВАШИТЕ АБОНАТИ ДА ПИШАТ ГЛУПОСТИ НЕВЕОЯТНИ СРЕЩУ ДЪРЖАВАТА СИ НАЛИ УЖ СМЕ ДЕМОКРАЦИЯ ИЛИ

30

Анонимен

преди 1 година

Къде е МутроКомуниста от Банкя? Снишил се е по ниско от тревата ми се чини!-:)Значи Можело а?-:) Що сега не ни Размахва Пръст "поучитлно" типично в негов стил? Или се надява при бъдещи избори,пак а се очертават такива,пак да "спечели? -:) Сваляйки Кирил Петков,а той си заслужи СВАЛЯНЕТО,с откритата Американофилия! Та др Борисов МутроКомуниста,за да "управлява" България,трябва да "спечели" с 51%! Нещо Непосилно вече за Групировката ГЕРБ!-:))Време е др Борисов да си гледа "внуците"!

29

Малко за политика

преди 1 година

До Анонимен 33: Много ти е плоско обяснението. Аферите на Бойко и гербаджийската дружинка са айсберг, а Джемкор е нищо в сравнение с това. А и за Джемкор (както ни уверяват от ПП) не е изхарчен нито лев държавни пари. Няма да се оправим скоро. За да се разгради модела ГЕРБ трябва да се изрине още много.

28

Анонимен

преди 1 година

Професор Габровски е на светлинни години над "академик" Денко непеото.

27

Анонимен

преди 1 година

Този е корумпиран кариерист.Баща му е чонек и доктор с призвание , но той не става нито за доктор нито за ръководител.Ламти за пари, власт и да си гали самочуствието.Затова и с борисов се е хванал.

26

Някой си

преди 1 година

Този " професор" изгоря както оня професор с бенката кандидат з,а " президент"! Вижте,нещата Не опират кой е " кандидата" ,а от коя партия е! ГЕРБ за в бъдеще и с колкото процента да " спечели",Да не бъде допусната до властта!Това е ,и ще бъде задачата на Опозицията за в бъдеще! ГЕРБ,ме ще намери вече Продажни партии в бъдеще,като Патриоти,Воля и Атака,да Легитимират властта на ГЕРБ! Този период е отмина!Статуквото няма Бъдеще,на политическата сцена в България! Дано са го разбрали вечер!-:)

25

Защо му трябваше

преди 1 година

Всяка жаба трябва да си знае гьола. На Габровски би трябвало да му е ясно за какво искат да го използват Бойко и дружинката му.

24

Анонимен

преди 1 година

Като не е от статуквото как да прокопса челяка :))))

23

Пенсионер

преди 1 година

Кой каквото и да ви говори при ГЕРБ се живееше най добре.Разумните хора виждат Радев как забатачи държавата.

22

Анонимен

преди 1 година

До 21 Щом не е крадлива тази партия и този толкова добър хирург, защо не можаха да направят правителство?Много жалко, че има толкова повърхностно мислещи хора.

21

анонимен келеш

преди 1 година

До12 Ако отидем още 10 пъти на избори,че даже и не чак толкова пъти, Парапетите и ДБ заминават при Славчо Трифонов:):):)Тоест ше гледат НС отвън:):):)

20

Анонимен

преди 1 година

професора си е навярно добър специалист но да не се бута там където не разбира на страната на крадлива партия като Герб

19

Анонимен

преди 1 година

Toва герберско професорче е смешно пред научните постижения на г-н Денков.. Герберастията пак сравнява кон с магаре.. и настоява че е по-добро защото е от ГЕРБ. Проблемът е че българите явно са на един акъл с банкянския лъжец..

18

Анонимен

преди 1 година

На нас от партия Попфолка Продължава не ни трябва доктор. трябва ни поп! Белите Шишарки и Попа новото правителство на Чалгарич! Да живее президент Радо Шишарката!

17

Анонимен

преди 1 година

Не е учил за мутра, определено е о добре от банкянския цъ рвул :))))

16

Анонимен

преди 1 година

Професор е защото татко му е бил професор а дядо му коомунист иначе е обикновен кариерист усмихнат кррадец като маафиански

15

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 17Стига лъга, мутрата изгони поне 2 милиона българи :)))