11

Агапо Салих

преди 1 година

Тази класация е пълен абсурд, върха на който е коментара за Сингапур. Който е бил знае, че това е град(държава) от други измерения. Нещата, които са постигнати там могат да бъдат изключителен пример за всички останали по света.

10

Ружди Сунак

преди 1 година

ДО ... 9 Много е субективно, зависи от интересите които имаш, целите на пътуването и разбира се много важен е бюджета. Определено Будапеща е сравнително евтина дестинация за нещата, които предлага и може да видиш. Все пак аз съм на мнение, че всеки българин трябва да разгледа , колкото може повече европейски градове . Има какво да се види и най-вече има страшно много неща, които могат да ти подесйтват като личен пример и мотивация.

9

...

преди 1 година

До Ружди СунакНе съм ходил в Милано още, не мога да коментирам, но си заслужава определено да се посети Будапеща, доста повече от Виена, още повече от Париж или Лондон...

8

Ружди Сунак

преди 1 година

до 5Това, че си намерил 20 евро да скочиш до Милано и не ти е харесало означава, че си невероятен селяндyр. Винаги ми е ставало забавно, да чета коментари на колосални cелтаци. В милано се намира стенописа на Леонардо "Тайната вечеря". Световна културна забележителност. Милано е столицата на модата. В Милано е замъка Сфорцеско. В Милано са операта Ла Скала и музея на Да Винчи. Няма да коментирам всички останали театри, музеи , паркове, площади и т.н.

7

до 5

преди 1 година

Не съм ходил в Брюксел, но не съм изненадан. Бих добавил и Милано обаче. Буквално само една катедрала и абсолютно нищо друго.

6

Анонимен

преди 1 година

Най-голямата измама е в туристическите агенции, тази година просто са полудели.

5

42

преди 1 година

Тази *** Брюксел се харесва на някого? Един площад, три музея, две църкви, един атомиум, заобиколени от бунище.

4

аз

преди 1 година

Абе я си стойте на село!!!

3

Субективно

преди 1 година

материалът сигурно е от унгарец който мрази чехите.

2

Анонимен

преди 1 година

Най-хубавото на Будапеща е, че животните са в зоопарка, а не като в Софето.

1

Shrek

преди 1 година

За мен пък Будапеща е много силно разочарование! Два пъти ходих служебно по време на Коледните празници и бих казал, че е прекалено скъпо. Относно измамите, ако приемем че за една купичка гулаш на коледния базар ми взеха 10 ЕУ и ми сипаха рядка чорбица с един-два зеленчука и липса на гулаш изобщо.