22

Случаен минувач

преди 1 година

Нищо няма да стане от този проектокабинет, отсега е ясно. Но Герб са длъжни да опитат. Така е по Конституция. Идват си нови избори през март и ще може да се гласува с хартиена бюлетина, неслучайно "партиите на статуквото" толкова държаха на това. Не съм сигурен обаче дали това наистина ще повиши избирателната активност.

21

ББ

преди 1 година

ен.чар.т, биков...му стой отзад...дОан и пеевски...зад тях стой путин,с доган и бочко ограбихте путин като му обещахте неща който не направихте...да ни поробите,белгийските,да разследват сериозно ...ЕНП,...и ще стане страшно,ЕНП е фашистка партия,лобираща за путин,правителство на путин с мандата на гроб...ще стане мазало..бъдете сигурни,Белгия...обърнете внимание на г-н вЕбер и руските му "приятели"!!!

20

Анонимен

преди 1 година

Габровски взимал ли е пари на ръка от пациенти, като лекар, или не е взимал?

19

ами

преди 1 година

До10/ Бахахаха/ : Колега Боко не ни "мисли за прости". Огромното мнозинство останали тук действително са. И не само те по-манталитет са и психология са копие на банкянския шоп с *** жилка. Оправия няма. Голямата част от свестните се махнаха. Другите сме се затвори в себе си. Пише се епитафа на държавата.

18

Анонимен

преди 1 година

Бприсов е бил само за пред десните маска..Марионетка на тройната коалиция, която стопира завинаги прехода.

17

Цуца

преди 1 година

Щом бико томов е зад него, мерси

16

Кофти за ГЕРБ

преди 1 година

В отчаянието си, ГЕРБ се хвана панически за ДПС. Вместо да си арестуват толупа, хванат с пълно чекмедже с пачки и златни кюлчета.

15

Анонимен

преди 1 година

Гласуваш за Герб ,а получаваш тройната коалиция.Герб стои зад Габровски,а зад него НДСВ,БСП и ДПС.Ай са гатанки?-Кой -кой е ?отговор:Св.Паралей

14

Направо летят

преди 1 година

К. Ангелов свали Герб трайно от власт.

13

МАЛКО INFO ЗА ВАС:

преди 1 година

Тома Биков е завършил актьорско майсторство в Югозападния университет Неофит Рилски и е работил като актьор в Драматичен театър Стара ...

12

Не САМО ОТЗАД

преди 1 година

Няма само да стоят просто отзаде на Доктора и неговите Калинки + Доктор = Докторинки. Стоящите отзаде ще са АКТИВНИ, а не ПАСИВНИ хомосексуалисти от ГЕБР и СДС АКТИВНО ще действат ОТЗАДЕ.

11

Анонимен

преди 1 година

Биков, нали ти 2012 година каза, че Борисов за теб е карикатура на диктатор, а не истински диктатор!! И се закани да го вкараш в затвора. Какво стана с това твое мнение? Или Борисов се оказа истински диктатор, а ти разчиташ на късата памет на народа..и благосклонността на диктатора?

10

Анонимен

преди 1 година

Борисов е за затвора а не да съставя програмни правителства.

9

ПРОВЕРЕТЕ

преди 1 година

ТОМА БИКОВ Е ЗАВЪРШИЛ АКТѝОРСКО МАЙСТОРСТВО. НИКАКЪВ ПРАВИСТ НЕ Е. Проверете го. Това е факт.

8

Бахахаха

преди 1 година

Ритнитопковеца ни смята за пpoсти, като него.

7

Безсрамник!

преди 1 година

Естествено, че ще седите. Ще се криете зад него.

6

Анонимен

преди 1 година

наистина се подиграват с нас

5

Радослав

преди 1 година

Лично Габровски си ги е избрал. Докато е спал е сънувал, че моли божеството Бойко за помощ. И ето видя Габровски, че от небесата се спусна агнел, свети Деса Дуловската и във всяка от ръцете си носеше по една каменна плоча. На всяка плоча бяха изписани имената на хората които божеството Борисов смяташе за най чисти свой деца. И така събуди се Габровски и видя Деса Дуловската надвесена над него с едно листче на което бяха изписани имената на бъдещите министри в проектокабинет. Затова герб ще стоят

4

анонимен

преди 1 година

В сряда ще си проличи кои депутати мислят за българския народ - да спре обедняването , конфронтацията, лъжите, да получим полагащите ни се милиарди по плана за възстановяване, да се стопира инфлацията и независимо от политическите убеждения да имат респект един към друг.Време е за друг тип междуличностни отношения и надявам се обратния ход на деморализация на обществото.

3

Анонимен

преди 1 година

Един зад друг . На влакче.