36

Анонимен

преди 1 година

Този ме кефи, явно е единствения мислещ. Народа му трябва да е щастлив, че го има за да го защитава. Уви, ние нямаме подобни.

35

Факт

преди 1 година

Още една шега: Чакам пари от Евросъюза.

34

БАНко

преди 1 година

МНОГО Е ГОЛЯМ !!!

33

Анонимен

преди 1 година

33, Орбан е твърде различен от Копейкин. Орбан прави това, което е изгодно за неговия народ и държава. Същото е правил и цар Борис Трети, независимо дали му харесва или не. И много добре е уредил позицията на България в един много труден исторически момент. Само че свръхмощните държави просто си поделили Балканите, без да ги е грижа, че тук ще вилнеят малограмотници и ще съсипват държавата ни.

32

Анонимен

преди 1 година

Боже , защо нямаме Хора, като Орбан а имаме Тиквун, Кирчо, Кокорчо и коментиращия с номер 33 ?

31

Анонимен

преди 1 година

Жалко за хубавата държава. Така се е окопал че не могат да го свалят. Също като Путин и Ким. Тая година унгарските пенсионери за пръв път не получиха никакви помощи.

30

Снимка бивши висши

преди 1 година

Публикацията е злободневна и предизвиква интерес срад читателите, ама да беше грамотно преведена и написана, Росене...

29

Анонимен

преди 1 година

ЕС реши да подкрепи 19 млрд помощ за Украйна , въпреки отказа на Унгария. Правилата вече са променени и дори един член да е против, ветото му се отхвърля. Шегите на Орбан и заигравките с Путин му струват скъпо, защото 7 млрд за Унгария са стопирани. Шегички..

28

Анонимен

преди 1 година

" И тогава те казаха: ЕП е сериозно обезпокоен от корупцията в Унгария "Истината е, че на ЕП не им пука нито за корупцията в Унгария, нито в България! Ако беше така, нямаше една от партиите в ЕС , в която членува Герб, да излизат с изявление, че задържането на ББ е незаконно и че снимките с пачките не били автентични..Всички знаят, че корупцията при ГЕРБ стигна гигантски размери! Но си траят.

27

Анонимен

преди 1 година

Виктор Орбан е Унгарския Копейкин!! Той сам е заявявал, че подкрепя Русия и е приятел на Путин. Защо тогава Унгариците повече ги ценят в ЕС от нас? А в България Възраждане и Копейката са в тотална изолация и въпреки това ЕС си прави каквото поиска с България и се подиграва с политиците ни, а с Орбан несмее?!

26

Анонимен

преди 1 година

Българите отричат Костантин Костадинов, Унгарците подкрепят Виктор Орбан...И двамата са заклеймени като про-Руски политици. Ама България или Унгария е по-просперираща държава?? С кого повече се съпбразява ЕС? С България или с Унгария?

25

До Възраждане

преди 1 година

Неграмотен си. Като повечето, които поТкрепят твоя Костадин!

24

Анонимен

преди 1 година

Интересното в случая е, че като ни стане напечено, всички действат като един, въпреки че не се харесват :)))) Може би затова ни мразят съседите, абсолютно непредведими сме :)))

23

Зеле

преди 1 година

Боко чете и скърца със зъби)))

22

Възраждане

преди 1 година

Виктор Орбан много прилича на Костадин Костадинов. Но Унгарците са умни и го поткрепят! Не са като Българите, които невиждат спасението си, дори с пръчка да му го покажеш! Ето затова Унгария е най-успялата държава от всички бивши сателити на СССР!!

21

до 22

преди 1 година

Той Просто Киро е така, но не го е страх. Това е много важно - да не те е страх като те хванат и да бъдеш нагъл до край:)

20

Анонимен

преди 1 година

***, значи не само българските депутати крадът яко.. Явно си е депутатска практика в цяла Европа! А ние искаме да сме като тях.. Е па ние сме ги задминали отдавна бре!

19

Анонимен

преди 1 година

Братлета успокойте се, просто влезем ли в некой съюз, той неминуемо се разпада :)))

18

Анонимен

преди 1 година

Всеки си има цена и ако за българския граничар тя е 50 евро, то за Марк Рюте, тя е доста по-висока в милиони. И българите сме тарикати, ама не колкото Рюте.

17

Анонимен

преди 1 година

Сега разбирам защо Евро парламента мълчи и дори се опитва да оправдава баце Бойко за чекмеджетата!! Ами че то си било Европейска практика да къташ пачки с милиони евра в дома. Бойко просто е спазвал евро стандартите..