54

Анонимен

преди 1 година

При старата ценова формула с руския газ цената беше около 30 лв. в продължение на много години. Бизнесът и хората се радваха на на предвидимост заради ниската волатилност на цените. ЕС ни прекара здраво всички с безумното си изнудване за промяна на ценовата формула и преминаване към цените на някакъв измислен виртуален сайт в Холандия, чиито цени се определят по неразбираем и непрозрачен начин за широката о общественост. Нищо чудно да иде реч за европейска корупционна схема.

53

Fena

преди 1 година

Две са големите дупки в енергетиката: ТЕЦ София и ВЕИ-тата. За да съществуват двете недоразумения някой друг досега плащаше. Булгаргаз поемаше сметките на парното, които вървяха по около 400 милиона всяка година, въпреки крос-субсидирането на ТЕЦ през когенерацията и изкупуването на скъпа вторична енергия. Сега обаче и Булгаргаз закъса финансово и въпроса е само един: докога държавата ще субсидира парното на столицата? В момента, в който паричките свършат - идва зимата!

52

Shshshshsh

преди 1 година

Оппааа, има ли изненадани? Да видите февруарските оферти какви ще цъфнат с ефтината атлантическа газ. Дали ще минат 300 без таксите?

51

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 57Кирил Петков го няма във властта, не знам за какво го споменаваш.

50

Анонимен

преди 1 година

Прекратихме да купуваме евтина руска газ с дългосрочен договор от тръба. Сега купуваме скъп втечнет газ от борсата в конкуренция със всички на 4 пъти по скъпа цена! Какво очаквате??? Но ямно българите са съгласни..никакви протести!

49

Анонимен

преди 1 година

Абе, нали Кирил Петков щеше да докара четири пъти по-евтин от САЩ?

48

Анонимен

преди 1 година

Аз пък предлагам бойкот.. да слагаме климатици и да си гледат работата!!!

47

Измаменото камилче

преди 1 година

До 50. Кой ти е виновен, че заплатите са ти по-ниски 3 пъти от немските??? Пазарна икономика. Аз просто казвам,че газта ти е евтина в момента. В ЕС няма мито, произвеждай нещо и го продавай на пазара. Румъния изнася коли ама изнася и домати. Ти като не може да произведеш нищо кой ти е виновен??? Знаеш ли къде е Киргизтан??? Фасула ти е от там, от хиляди километри,защото един фасул не може да си произведеш ама искаш немски заплати.

46

Анонимен

преди 1 година

E кво става? Нали ги нема Кирчо и Кокорчо дето дигаха цената? Що не пада?

45

Анонимен

преди 1 година

Той предлага, ама ще яде дървото

44

До Измаменото камилч

преди 1 година

Да ама заплатите в Гирмания са тройно по големи! Дават ни и помощи от държавата за компенсиране на високите цени на газ! Кой е измамен камилче? Я си стой в пустинята на топло!

43

Горския

преди 1 година

С цел насърчаване на среднощни рандевута в гората с резачките ли?

42

Анонимен

преди 1 година

А не не бе!

41

анонимен келеш

преди 1 година

Много руски тролеи има тук в България в Поморие,Бургас и Влас,сгушили се на топло под климатиците и пишат за студена зима:):):)Никой не им се вързва на тъпотиите колко бил голем вовата путин и русия колко била силна империя:):):)Един лигльо Кирил Петков им изгони 50 шпиони е така за добър ден:):):)Са пак ако ме блокира некъв администратор както вчера ме блокира да напише защо!:):):)

40

Измаменото камилче

преди 1 година

Газта в момента е без пари в България. В Германия е 2 пъти по-скъпа,така,че сме добре и не трябва да се оплаквате.

39

към 42

преди 1 година

абе, льо-льо, астрономическата зима почва на 22 дек. - ти пиян ли си или дрогиран?

38

Капитан Петко

преди 1 година

Предлагам да уволним Булгаргаз.

37

анонимен келеш

преди 1 година

Русофила иска температурите Зимата в България да паднат до -30 само и само на Българите да им е студено:):):)Русофила е безродник:):):)

36

анонимен келеш

преди 1 година

Русофила вие на умрело!Опорката за тази зима,че без руска газ ше умираме от студ не мина и вече русофила плаши за следващата зима:):):)Русофил чакай първо да мине лятото бе:):):)

35

Анонимен

преди 1 година

Ама моля ви се цените на ток и газ постоянно ще растат докато не пробият покрива! Особено като свърши руската газ в хранилищата и газ в Европа няма!